Neler Yeni

Sigara içmeyen biri Hangi likiti tercih etmelidir?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

GodlyPain

80+ Bronze
Ülkedeki elfbarlar çakma, kullan at olanların hepsi çok sağlıksız. Onu yerine pahalı olan watt ayarlı olanlardan al. Onlara nikotinsiz likit al su buharı soluyorsun. Çok rahat

pc ustasi1

80+ Silver
Duz sigara bildigin saman tadı veriyor, e sigarada bi aroma var en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:

bitkisel sıvılardan elde edilen ve içerisinde az da olsa nikotin barındıran bir sıvı
kızıcaksın ama nikotin ne

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Salt likit alma ona, salt likitlerde 20 mg bile nikotin olabiliyor tercihe göre.
Ayrıca salt likit, sigara içenlerin sigarayı bırakmak veya azaltmak için kullandığı likit.
Normal likit alacaksın 0 mg nikotin olanları da var.
Elfbar için de farklı likit koyduğunda orjinal likiti gibi olmuyormuş deniyor, kendim denemedim.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sigara içerken aromalı sakız çiğne o zaman aroma istiyorsan :kekw: bol şans diliyorum sana :PeepoLeave:
Cok akıllıca bir düşünce, helal olsun hocam.
kızıcaksın ama nikotin ne
İyi bir şey değil zararlı bir şey, bende bu yüzden açtım konuyu, hangisinin nikotini düşüktür diye.
Salt likit alma ona, salt likitlerde 20 mg bile nikotin olabiliyor tercihe göre.
Ayrıca salt likit, sigara içenlerin sigarayı bırakmak veya azaltmak için kullandığı likit.
Normal likit alacaksın 0 mg nikotin olanları da var.
Elfbar için de farklı likit koyduğunda orjinal likiti gibi olmuyormuş deniyor, kendim denemedim.
Sonunda soruma cevap veren biri, teşekkür ederim hocam yardiminiz için. Elfbar çöpe gitmesin diye yeniden dolduracagim hocam zaten, oyle çok ta önemli degil biraz daha götürsün yeter zaten günde en fazla 30 çekim kullanıyorum

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
İlk Türkiyede elektronik sigaralar satılmaya başlandığında sigaradan zararsız ve sadece buhar ayağına baya kişiye satış yaptılar. Sonrada o solunan kimyasalların çokta masum olmadığı ortaya çıktı. Yani başlamasan daha iyi. Ben sigara içmem nargile içerim diyenlerde var mesela, nargile de çok masum bir şey değil. Ben uzun süre sigara içip bırakmış biri olarak söylüyorum solunan hiçbir şeyi kullanmayın.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Konudan bağımsız ama bu konuyu araştırırken bir şeye denk geldim.
Bu sitede %0 nikotinli puff bar satıyorlarmış sanırım orijinal sitesi. bilgisi olan var mı?

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Cok akıllıca bir düşünce, helal olsun hocam.

İyi bir şey değil zararlı bir şey, bende bu yüzden açtım konuyu, hangisinin nikotini düşüktür diye.

Sonunda soruma cevap veren biri, teşekkür ederim hocam yardiminiz için. Elfbar çöpe gitmesin diye yeniden dolduracagim hocam zaten, oyle çok ta önemli degil biraz daha götürsün yeter zaten günde en fazla 30 çekim kullanıyorum
Sürekli doldurursan da pil bakımından pek sağlıklı olmayabilir.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk Türkiyede elektronik sigaralar satılmaya başlandığında sigaradan zararsız ve sadece buhar ayağına baya kişiye satış yaptılar. Sonrada o solunan kimyasalların çokta masum olmadığı ortaya çıktı. Yani başlamasan daha iyi. Ben sigara içmem nargile içerim diyenlerde var mesela, nargile de çok masum bir şey değil. Ben uzun süre sigara içip bırakmış biri olarak söylüyorum solunan hiçbir şeyi kullanmayın.
Hocam içime çekmiyorum sadece ağzımda gezdirip üflüyorum, hatta likit buhari olduğu icin ciğerlere zararı büyükmüş, zararlarını da biliyorum bağımlılık derecesinde değilim ama, büyük ihtimalle bir kez daha doldurup çöpe atacağım ve ömrüm boyunca aramayacagim, hevesimi giderene kadar sürüyor çoğu şey. Söylemlerinizde çok haklısınız ve hiç başlamamak en iyisi, bırakan kazanır.

Sürekli doldurursan da pil bakımından pek sağlıklı olmayabilir.
Zaten 1 2 kullanıp çöpe atıcam hevesim kaçana kadar

Konudan bağımsız ama bu konuyu araştırırken bir şeye denk geldim.
Bu sitede %0 nikotinli puff bar satıyorlarmış sanırım orijinal sitesi. bilgisi olan var mı?
Ben bulamadım sitede hocam, eğer öyle bir şey varsa ve doğruysa baya iyi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Şu şekilde Alt kısımda aromaları var. %0 diyor. 24 Dolar. Pekte pahalı değil 8 bin çekim için bence

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Hocam içime çekmiyorum sadece ağzımda gezdirip üflüyorum, hatta likit buhari olduğu icin ciğerlere zararı büyükmüş, zararlarını da biliyorum bağımlılık derecesinde değilim ama, büyük ihtimalle bir kez daha doldurup çöpe atacağım ve ömrüm boyunca aramayacagim, hevesimi giderene kadar sürüyor çoğu şey. Söylemlerinizde çok haklısınız ve hiç başlamamak en iyisi, bırakan kazanır.

Zaten 1 2 kullanıp çöpe atıcam hevesim kaçana kadar

Ağzında tutup üflediğin şey tükürükle midene de gidiyor. tabii ki dış ortam havasıda böyle ama kullandığın şeyin dumanı daha yakın ağzına.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Sigara tütündür ve tütünü yakarak nikotin alırsın, bizim bahsettiğimiz elektronik sigaralar da sigara fakat likiti buharlaştırarak aroma veriyor, normal sigaraya oranla 15/1 oranda nikotin alımı sağlanıyor.
Olayın sadece nikotin olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun genco :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,228
Üyeler
166,176
Son üye
ibobaba31248
Top Bottom