iyi ki zamlardan önce bırakmışım.Temmuz ayında sigara fiyatı ortalama 40 TL olacak İddası var. Kaynak bakkal emrah abi. bugün sigara yüklerken kulak misafiri oldum
Ne düşünüyorsunuz ?
Bence komple bırak ve üç günlük sigara paranla bana cs'de prime al nazı fikirHerhalde tütün başlıyacam. :/
faceit oynasana, primeda da bir sürü hile var.Bence komple bırak ve üç günlük sigara paranla bana cs'de prime al nazı fikir![]()
Faceit'te babayiğitler geliyor. 120 saatim var başa çıkamamfaceit oynasana, primeda da bir sürü hile var.
Bırakmak kolay değil ve yakında 100 TL olursa hiç şaşırmam.Bence komple bırak ve üç günlük sigara paranla bana cs'de prime al nazı fikir![]()
Hehe hiç içmedim içmicem deTemmuz ayında sigara fiyatı ortalama 40 TL olacak İddası var. Kaynak bakkal emrah abi. bugün sigara yüklerken kulak misafiri oldum
Ne düşünüyorsunuz ?
irade meselesi ya isteyen gerçekten bırakıyor. ben içmediğim için bilmiyorum ama. Tok açın halinden ne anlar meselesiBırakmak kolay değil ve yakında 100 TL olursa hiç şaşırmam.
doğru bu arada, ağzımdan sadece bir kere sigarayı bırakacağım lafı çıktı ondan 1 gün sonra bıraktım.irade meselesi ya isteyen gerçekten bırakıyor. ben içmediğim için bilmiyorum ama. Tok açın halinden ne anlar meselesi
İçenler düşünsün diyorum ne diyeyim.Temmuz ayında sigara fiyatı ortalama 40 TL olacak İddası var. Kaynak bakkal emrah abi. bugün sigara yüklerken kulak misafiri oldum
Ne düşünüyorsunuz ?
şabanın bi filminde deliriyodu, zama da zam diyerekTemmuz ayında sigara fiyatı ortalama 40 TL olacak İddası var. Kaynak bakkal emrah abi. bugün sigara yüklerken kulak misafiri oldum
Ne düşünüyorsunuz ?