Neler Yeni

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Gif Man

80+ Gold

Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak​

Temmuz ayında yapılan zammın ardından ağustos ayında da sigaraya yeni bir zam geleceği ifade edildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar katıldığı canlı yayında yeni ayda yapılacak zammın en az 5 TL civarında olacağını söyledi.

Alıntıyı görüntüle
O Zaman Efsaneyi Patlatalım :kekw:

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
chade
Öncelikle şu boş saçma hakaretlerini kendine sakla isteyen içer isteyen içmez seni ilgilendirmez sigara içmeyerek dünyanın en büyük başarısını sağlamıyorsun. keyif meselesidir bu anlamadığın şeylere üst perdeden konuşmayı kes gereksiz polemik yaratma
ailecek astım hastasıyız. kardeşlerim ve babam sigara içiyor. özellikle kardeşlerim bize göre daha ağır astımlar. sigara hiç içmemeleri gerekiyor normalde ama arkadaş çevresindeki ahrazlar sayesinde alışmışlar. tabi ki içmeyebilirlerdi, asıl sorun bizimkilerde zaten. babam desen kaç kez kalp krizi geçirdi. sen hiç gecenin bir vakti senden bilmem kaç kilo ağır babanı sırtına alıp hastaneye götürmeye çalıştın mı? o yolda ağlamaktan önünü zor görecek haldeyken araba kullanmaya çalıştın mı? sabahlara kadar acilin önünde bekledin mi? keyif meselesidir bu, anlamadığın şeylere üst perdeden konuşmayı kesmişmiş. böyle keyfin izzeti ikramını seveyim. en başta da dediğim gibi sigaraya ve içenlere karşı fikrim değişmeyecek.

Keyfen

80+ Bronze
ailecek astım hastasıyız. kardeşlerim ve babam sigara içiyor. özellikle kardeşlerim bize göre daha ağır astımlar. sigara hiç içmemeleri gerekiyor normalde ama arkadaş çevresindeki ahrazlar sayesinde alışmışlar. tabi ki içmeyebilirlerdi, asıl sorun bizimkilerde zaten. babam desen kaç kez kalp krizi geçirdi. sen gecenin bir vakti hiç senden bilmem kaç kilo ağır babanı sırtına alıp hastaneye götürmeye çalıştın mı? o yolda ağlamaktan önünü zor görecek haldeyken araba kullanmaya çalıştın mı? sabahlara kadar acilin önünde bekledin mi? keyif meselesidir bu, anlamadığın şeylere üst perdeden konuşmayı kesmişmiş. böyle keyfin izzeti ikramını seveyim. en başta da dediğim gibi sigaraya ve içenlere karşı fikrim değişmeyecek.
Yaşadığın aile trajedileri seni ilgilendirir bu sana diğerlerine hakaret etme hakkı vermez. sormuşsun sırtına alma hastaneye götürme vb. anlattığından fazlası yok ise daha ağır şeyleride yaptım ki bizim arabamızda yoktu o dönem. sigara kullanmayıp 40 yaşında 2 kere kalp ameliyatı olan akrabamda var, 80 yaşında günde 3 paket sigara içen akrabamda var, sigara zararlımı elbetteki zararlı ama biraz genetiğe yatıyor bu işler, sigaraya karşı ol çocukların içmez umarım ama içenlere hilkat garibesi gibi davranma.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
chade
Yaşadığın aile trajedileri seni ilgilendirir bu sana diğerlerine hakaret etme hakkı vermez. sormuşsun sırtına alma hastaneye götürme vb. anlattığından fazlası yok ise daha ağır şeyleride yaptım ki bizim arabamızda yoktu o dönem. sigara kullanmayıp 40 yaşında 2 kere kalp ameliyatı olan akrabamda var, 80 yaşında günde 3 paket sigara içen akrabamda var, sigara zararlımı elbetteki zararlı ama biraz genetiğe yatıyor bu işler, sigaraya karşı ol çocukların içmez umarım ama içenlere hilkat garibesi gibi davranma.
kaç kez dedim fikrim değişmeyecek diye. gencecik çocukken gözünün önünde annesinin/babasının ölümlerden dönmesini yaşamış olanlar anlar neden bu kadar sert konuştuğumuzu.

Keyfen

80+ Bronze
kaç kez dedim fikrim değişmeyecek diye. gencecik çocukken gözünün önünde annesinin/babasının ölümlerden dönmesini yaşamış olanlar anlar neden bu kadar sert konuştuğumuzu.
fikrin değişmeyebilir saygı duyarım başkalarına karşı üslubunu bozmaman benim için kafi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
İçmesinler HARAM (!)

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ayberk Battal
Öncelikle şu boş saçma hakaretlerini kendine sakla isteyen içer isteyen içmez seni ilgilendirmez sigara içmeyerek dünyanın en büyük başarısını sağlamıyorsun. keyif meselesidir bu anlamadığın şeylere üst perdeden konuşmayı kes gereksiz polemik yaratma
tamam kanka keyif meselesi, keyifle kendini bizzat öldürüyorsun çok zeki insanlar içer sigarayı

Ellsy

80+ Bronze

Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak​

Temmuz ayında yapılan zammın ardından ağustos ayında da sigaraya yeni bir zam geleceği ifade edildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar katıldığı canlı yayında yeni ayda yapılacak zammın en az 5 TL civarında olacağını söyledi.

Alıntıyı görüntüle
Evet gelicek en cok winston grubu zarar gorucek onden bilgilendirme yapayim

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ayberk Battal
ailemde de içenler olmasına rağmen fikrim hiçbir zaman değişmeyecek. içen net malın en önde gidenidir hocam. dediğin gibi hem kendine hem çevrene çok büyük rahatsızlık ve zarar veriyorsun. üstüne fiyatı da çok pahalı. günlük 1 paket içsen aylık binlerce liran çöpe gidiyor. soruyorsun neden içiyorsun diye. ya abi hayatımız stresli, hayatla mücadele ediyoruz, bir sigaramız var ona mı laf ediyorsunuz diyor herkes. tamamen yalan. arkadaş çevresinde kanka sen de dene diyen p1çlere uyup bağımlı olmuşlar. bağımlıyım dememek için stresten içiyoruz diye bahane üretiyorlar.
bizim tek tük içene lafımız yok bağımlı olana bu sözlerimiz. insanın acizliği ve başarısızlığı, kendine inanmayışı sigara içtirip bağımlı yapıyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birakali 1 sene olacak galiba iyi ki bırakmışım 15 sene içmişim bu zikkimi hiç bişey kazandırmadi. Parasal olarak bana koymuyordu zevk için içiyordum ama zamanla astimsal etkiler verince bıraktım şuan içtiğim zamana göre çok iyiyim sıfır öksürme, çok az nefes tıkanıklığı. Tek zarar 10kg almam bırakın arkadaşlar tavsiye iç iç bu işin sonu yok
Ben bıraktım.
Profil resimleriniz bırakamamış :D

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Top Bottom