Neler Yeni

Sigarayı bırakmaya çalışmak,içmekten daha zararlı olabilir mi?

Farway

80+ Silver
7 Gün oldu sigara içmiyorum, sinir stres,kabızlık,uykusuzluk,baş ağrısı,kilo,çevreyle iletişim problemlerim oluştu. Kimse kusura bakmasın sigaranın 40 yılda yaptığını bırakmaya çalışmak 8 günde yapıyor. Öyle 3 ile 5 kilo arası kilo alırsınız dediklerine bakmayın bunu bu sürede aldım ne oruç kurtarıyor ne ramazan,yediğimdede çok bir artış yok tatlı nerdeyse hiç yemezdim onu biraz yiyorum.
Daha içmedim ama karnımdaki şişlik insin diye az sonra içeceğim sanırım,kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama cidden içmek daha yararlı olacak gibi günde 3 4 taneden zarar gelmez gibi.

şahin doğan

80+ Platinum
5 dakika koşta göreyim seni 40 yıl sigara içip 10 gün içmeyince kendini 50 yıldır düzenli spor yapıp sağlıklı beslenen biri gibi mi hissetmeyi bekliyordun :dddd

.......

80+ Bronze
Kimse kusura bakmasın sigaranın 40 yılda yaptığını bırakmaya çalışmak 8 günde yapıyor
günde 3 4 taneden zarar gelmez gibi.
Aga bunlar ne saçma cümle :D Sigaraya zaten 1 taneden zarar gelmez diyerek başlıyorsun, 3-4 taneden zarar gelmez ne demek. Bırakırken böyle sorunlar tabii ki olucak. Zamanla alışırsın. Alıştıktan sonra, hayatın sigarasız daha güzel olduğunu göreceksin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
3-4 taneyle sınırlı tutacak irade herkeste yok. O 3-4 diye başlar, önce 1 paket olur, sonra 2 paket olur.
Mantığınız külliyen yanlış. Tamamen bıraktım diyebilmek için 7 gün çok erken bu arada. En az 21 gün dayanın.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Deniz Bey
alışma sürecinde vucut sabır et zararın neresinden dönersen kar demişler en azından geri kalan vaktinde zehirlenmemiş olursun :)

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Kafana koyup bırakman gerekiyor birden içmemek üzere olucak bu 1 2 tane içerim azaltırım filan hikaye bunlar 2 yıl önce birden bıraktım ilk başlarda zor oluyor kiloda aldım ama spor yaparak geri verdim inan içmemek çok daha iyi tavsiyem ne olursa olsun tekrar başlama ve ilk olarak kafanda bırak sigarayı.

Farway

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 dakika koşta göreyim seni 40 yıl sigara içip 10 gün içmeyince kendini 50 yıldır düzenli spor yapıp sağlıklı beslenen biri gibi mi hissetmeyi bekliyordun :dddd
40 yıl içtim 10 gün içmeyip koştum demedim saçmalamayı bırakalım,5 dakika koşmayı sürekli koşmayan biriside koşamaz.

Bilimsel konuşuyorsak neden saldırganlaşıyoruz,stresin vücuda zararı belli,10 15 kilo alsam bununda zaten kilolu olan bana zararı yine belli,üstüne ailenle sevdiklerinle tartışıyorsun sinir yapıyorsun. Bunlar sigara kadar zararlı değilmi diye soruyorum aldığım cevaplar "40 yıl sigara iç sonra 10 günde koşamazsın tabi" "Saçmalıyorsun" ya mantığınızın zekatını verinde forum nasiplensin dkdjdbdmdldl

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Kanka vücut nikotine alışmış birden bıraktığın zaman bunlar olacak şeyler ama zamanla vücutta normal kendi düzenine girecek stres yapman veya sinirli olman sürekli olmayacak 10 gündür içmiyorsan biraz daha dayan bence komple bırakırsın iyi dayanmışsın yine nasıl insan birisine alışıyor hayatından çıktığın anda bir boşluğa düşüyorsun onun gibi düşün yani benim komşum bırakmıştı adamın ağzı bile yara olmuştu nasıl bir illetse

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
21 gün içme göreyim seni. Mantığına edim. Başlık ne ya öyle?

Farway

80+ Silver
21 gün içme göreyim seni. Mantığına edim. Başlık ne ya öyle?
Evet bu arkadaşta psikolojiyle ilgili yazılar yazıyordu. Emret sana göre başlık atayım reis?

Greappg

80+
profilinde laz ziya görünce aklıma duran emmi geldi adamın bıyıkları sigaradan o kadar sararmışki birini öpse öptüğü kişi 5 yıllık nikotin ihtiyacını karsılar
1649362518497.png

Farway

80+ Silver
Top Bottom