Neler Yeni

Sigarayı bırakmaya çalışmak,içmekten daha zararlı olabilir mi?

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
sigarayı bırak

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
nikotin bandı veya nikotin sakızı vesaire kullan bir süre. Sigara bir bağımlılık, bırakmak istiyorsan yardım iste, sigarayı bıraktırma hattı var, sana reçete vesaire yazıp ücretsiz destek/takviye sağlıyorlar diye biliyorum. Yardım iste
Aradım gece saat 3 te bir kadın açtı,ağır bağımlıymışım öyle söyledi,bağımlılık merkezlrrimiz var dedi ama olduğum şehirde yokmuş,reçetede vermedi ama sonunda yararlı bir yorum var. Neyse 8 gün durduk bir 21 gün bekleyelim bakalım

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu tür şeyleri bir anda bırakmak yerine azalta azalta bırakmak daha iyi oluyor

1 paket bitiren birisiysen bir dahaki seferde 1 paket içindeki 1 sigarayı içme, sonraki seferde 2 sigarayı içme, sonraki seferde 3 sigarayı içme; böyle böyle götürürsen artık bir süre sonra aman içmeyeyim ne kaybederim ki tribine girip bırakmış olursun.
tabi bu söylediğim süreç çok hızlı gelişmeyecek ve illa ki çuvallayacaksın. çuvalladığında kontrolü elden bırakmamaya özen gösterirsen zorluk çekmeyeceksindir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mantıklı Düşün Biraz Vücut Yıllardır Nikotine Bağımlı Kalmış Birden Kestiğin Zaman Yan Etkileri İllahaki Olucak Düşünce Biçimin Çok Yanlış Bu Durumda Senin Sabretmen Lazım. He Benim İradem O Kadar Güçlü Değil Dersen Sigara Bırakma Hattından Destek Al.

Top Bottom