Sakız çiğne. 3-4 gün sonra kanlı balgam atabilirsin (ne kadar içtiğine bağlı) o kanlı balgamdan sonra rahatlayacaksın zaten.dün annem yolda sigara içerken gördü gece konustuk annemle babamla birdaha icmemek istiyorum ama suanda bile elim ayagim titriyor ne yapabilirim
Kanli balgam gelmiyor bende normal mi 2 hafta max ara verebiliyorum sonra yine dayanamiyorumSakız çiğne. 3-4 gün sonra kanlı balgam atabilirsin (ne kadar içtiğine bağlı) o kanlı balgamdan sonra rahatlayacaksın zaten.
GERÇEKTEN bırakmak istiyor musun? Bunu kendine sor zaten içtiğini sorgulayan adam bırakır çünkü zararlı olduğu net biliniyor yani zararlı bir şeyi niye kendine maruz bırakırsın? "Verdiği his güzel" filan derseniz anlıyorum mesela ağzımda kürdan tutunca sebebini bilmediğim bir şekilde hoş hissediyorum, mesela soğuk havada ağzınızdan nefes verdiğinizde karbondioksit gözükür hoşunuza gider ya işte bence sigara içerken insanların hissettiği duygu da bu diye (düşünüyorum) bir süre ağzınızda sigara yerine kürdan bekletir misiniz nasıl hissediyorsunuz bize dönüş yapın.
kürdanı ve sakızı deneyeceğim teşekkürlerSakız çiğne. 3-4 gün sonra kanlı balgam atabilirsin (ne kadar içtiğine bağlı) o kanlı balgamdan sonra rahatlayacaksın zaten.
ya zararı çok umrumda değil açıkçası ama ailemi üzmek istemiyorumGERÇEKTEN bırakmak istiyor musun? Bunu kendine sor zaten içtiğini sorgulayan adam bırakır çünkü zararlı olduğu net biliniyor yani zararlı bir şeyi niye kendine maruz bırakırsın? "Verdiği his güzel" filan derseniz anlıyorum mesela ağzımda kürdan tutunca sebebini bilmediğim bir şekilde hoş hissediyorum, mesela soğuk havada ağzınızdan nefes verdiğinizde karbondioksit gözükür hoşunuza gider ya işte bence sigara içerken insanların hissettiği duygu da bu diye (düşünüyorum) bir süre ağzınızda sigara yerine kürdan bekletir misiniz nasıl hissediyorsunuz bize dönüş yapın.
Aileden önce kendini üzmemelisin sen üzgün olursan ailende mutlu olamaz zaten, sigara içerekte mutlu olamazsın. zararı da umrumda değil diyorsun, kaç yaşındasın?kürdanı ve sakızı deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya zararı çok umrumda değil açıkçası ama ailemi üzmek istemiyorum