Neler Yeni

sigarayı nasıl bırakabilirim

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
dün annem yolda sigara içerken gördü gece konustuk annemle babamla birdaha icmemek istiyorum ama suanda bile elim ayagim titriyor ne yapabilirim

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
GERÇEKTEN bırakmak istiyor musun? Bunu kendine sor zaten içtiğini sorgulayan adam bırakır çünkü zararlı olduğu net biliniyor yani zararlı bir şeyi niye kendine maruz bırakırsın? "Verdiği his güzel" filan derseniz anlıyorum mesela ağzımda kürdan tutunca sebebini bilmediğim bir şekilde hoş hissediyorum, mesela soğuk havada ağzınızdan nefes verdiğinizde karbondioksit gözükür hoşunuza gider ya işte bence sigara içerken insanların hissettiği duygu da bu diye (düşünüyorum) bir süre ağzınızda sigara yerine kürdan bekletir misiniz nasıl hissediyorsunuz bize dönüş yapın.

Bura.K

80+ Silver
dün annem yolda sigara içerken gördü gece konustuk annemle babamla birdaha icmemek istiyorum ama suanda bile elim ayagim titriyor ne yapabilirim
Sakız çiğne. 3-4 gün sonra kanlı balgam atabilirsin (ne kadar içtiğine bağlı) o kanlı balgamdan sonra rahatlayacaksın zaten.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,906
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sakız çiğne. 3-4 gün sonra kanlı balgam atabilirsin (ne kadar içtiğine bağlı) o kanlı balgamdan sonra rahatlayacaksın zaten.
Kanli balgam gelmiyor bende normal mi 2 hafta max ara verebiliyorum sonra yine dayanamiyorum

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GERÇEKTEN bırakmak istiyor musun? Bunu kendine sor zaten içtiğini sorgulayan adam bırakır çünkü zararlı olduğu net biliniyor yani zararlı bir şeyi niye kendine maruz bırakırsın? "Verdiği his güzel" filan derseniz anlıyorum mesela ağzımda kürdan tutunca sebebini bilmediğim bir şekilde hoş hissediyorum, mesela soğuk havada ağzınızdan nefes verdiğinizde karbondioksit gözükür hoşunuza gider ya işte bence sigara içerken insanların hissettiği duygu da bu diye (düşünüyorum) bir süre ağzınızda sigara yerine kürdan bekletir misiniz nasıl hissediyorsunuz bize dönüş yapın.
kürdanı ve sakızı deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zararı çok umrumda değil açıkçası ama ailemi üzmek istemiyorum

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
kürdanı ve sakızı deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zararı çok umrumda değil açıkçası ama ailemi üzmek istemiyorum
Aileden önce kendini üzmemelisin sen üzgün olursan ailende mutlu olamaz zaten, sigara içerekte mutlu olamazsın. zararı da umrumda değil diyorsun, kaç yaşındasın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Sigarayı düşünme sakız falan çiğne onu konuşma düşünme dayan nefis terbiyesi yap

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SerhatCC

80+ Bronze
gelsin sihirli bir değnek size dokunsun da istediğiniz olsun istiyorsunuz. bırakmak istiyorsan bıraktım diyeceksin bir daha da içmeyeceksin bu kadar.

Top Bottom