Parmağımda vardı küçükken asprinin yarısını ezip üstüne koyup yara bandı ile kapatırdık ne kadar sürede iyileşti bilmiyorum ama iyileşmişti. Günde bir ya da iki günde bir yeniliyorduk.Merhaba arkadaşlar 2 yıldır parmağımda siğil var bi tane de bacağımda vardı. Yazın incir sütü döküyordum üstüne ama fazlasıyla can yakıyordu bide yaramadı pek . 1 hafta önce bacaktaki kendiliğinden düştü şu an parmaktaki kaldı ve çok rahatsız oluyorum. Geçirmiş kişiler ya da tanıdığı olan nasıl tedavi etti cevaplarsanız sevinirim <3
vay be bixi blake olsan da hastalıklar peşini bırakmıyor g.oMerhaba arkadaşlar 2 yıldır parmağımda siğil var bi tane de bacağımda vardı. Yazın incir sütü döküyordum üstüne ama fazlasıyla can yakıyordu bide yaramadı pek . 1 hafta önce bacaktaki kendiliğinden düştü şu an parmaktaki kaldı ve çok rahatsız oluyorum. Geçirmiş kişiler ya da tanıdığı olan nasıl tedavi etti cevaplarsanız sevinirim <3
Bayağı iyi cjcjfcjcjd eski sevgilim nereedeee (!)Koca karı tedavisi uyguladım elimde 3 senedir vardı tırnak makasıyla kesip alıyordum yine çıkıyordu. Yılanların deri değiştirdiği zaman kavlamış deri bulup sürdüm kendiliğinden geçti nasıl oldu anlamadım Mantık 0 ama işleyiş perfecto
Büyüüüü var ollüüüümm bakim hoca filan varsa gidicem yoksa cildiye için en az 3 ay sonrasi randevu alabilirim .dBenim de küçükken çıkmıştı annem eli olan birine götürmüştü el nedir bilmiyorum ama okumuştu tuz sürmüştü bi şeyler vermişti bunu kurumuş bi kuyuya atın o orda kuruyunca siğil kuruyacak demişti harbiden de kurudu mantığı nedir bilmiyorum ama işe yarıyo hocalar anlayamadığım bi şekilde.
Sor soruştur etrafa ben de doktora gitmiştim merhem yazdı ama gram fayda etmedi. Hoca da fayda etmeseydi yaktırcaktık.Bayağı iyi cjcjfcjcjd eski sevgilim nereedeee (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyüüüü var ollüüüümm bakim hoca filan varsa gidicem yoksa cildiye için en az 3 ay sonrasi randevu alabilirim .d