Neler Yeni

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
eray
kuzenimde de vardı hocaya gittiler bi kağıda bir şeyler yazdı okudu üfledi işte sonra onu akar suyun altına koyun kağıt eridikçe kayboldukça siğil de düşer dediler harbiden de öyle oldu

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ahmet Yıldırım
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır parmağımda siğil var bi tane de bacağımda vardı. Yazın incir sütü döküyordum üstüne ama fazlasıyla can yakıyordu bide yaramadı pek . 1 hafta önce bacaktaki kendiliğinden düştü şu an parmaktaki kaldı ve çok rahatsız oluyorum. Geçirmiş kişiler ya da tanıdığı olan nasıl tedavi etti cevaplarsanız sevinirim <3
Parmağımda vardı küçükken asprinin yarısını ezip üstüne koyup yara bandı ile kapatırdık ne kadar sürede iyileşti bilmiyorum ama iyileşmişti. Günde bir ya da iki günde bir yeniliyorduk.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
aga bunun bilimsel bir açıklaması yok kimsede açıklayamıyor ama nedense okutunca düşüyor siğil. Bende aynı şekilde 2 senelik siğili okutarak düşürmüştüm.

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Koca karı tedavisi uyguladım elimde 3 senedir vardı tırnak makasıyla kesip alıyordum yine çıkıyordu. Yılanların deri değiştirdiği zaman kavlamış deri bulup sürdüm kendiliğinden geçti nasıl oldu anlamadım :D Mantık 0 ama işleyiş perfecto :D

Hahacıoğulları

80+ Bronze
elimde 1 tane vardı tam olarak avuç içimde baş parmağımın altında hastanede yaktılar kaç kere geçmedi acısıda fazlaydı sonra bir arkadaş incir sütünde beklet 1-2 defa dedi ve geçti

alperennN

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır parmağımda siğil var bi tane de bacağımda vardı. Yazın incir sütü döküyordum üstüne ama fazlasıyla can yakıyordu bide yaramadı pek . 1 hafta önce bacaktaki kendiliğinden düştü şu an parmaktaki kaldı ve çok rahatsız oluyorum. Geçirmiş kişiler ya da tanıdığı olan nasıl tedavi etti cevaplarsanız sevinirim <3
vay be bixi blake olsan da hastalıklar peşini bırakmıyor g.o

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Benim de küçükken çıkmıştı annem eli olan birine götürmüştü el nedir bilmiyorum ama okumuştu tuz sürmüştü bi şeyler vermişti bunu kurumuş bi kuyuya atın o orda kuruyunca siğil kuruyacak demişti harbiden de kurudu mantığı nedir bilmiyorum ama işe yarıyo hocalar anlayamadığım bi şekilde.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Lokman Doğan
Koca karı tedavisi uyguladım elimde 3 senedir vardı tırnak makasıyla kesip alıyordum yine çıkıyordu. Yılanların deri değiştirdiği zaman kavlamış deri bulup sürdüm kendiliğinden geçti nasıl oldu anlamadım :D Mantık 0 ama işleyiş perfecto :D
Bayağı iyi cjcjfcjcjd eski sevgilim nereedeee (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de küçükken çıkmıştı annem eli olan birine götürmüştü el nedir bilmiyorum ama okumuştu tuz sürmüştü bi şeyler vermişti bunu kurumuş bi kuyuya atın o orda kuruyunca siğil kuruyacak demişti harbiden de kurudu mantığı nedir bilmiyorum ama işe yarıyo hocalar anlayamadığım bi şekilde.
Büyüüüü var ollüüüümm 😂 bakim hoca filan varsa gidicem yoksa cildiye için en az 3 ay sonrasi randevu alabilirim .d

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Bayağı iyi cjcjfcjcjd eski sevgilim nereedeee (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyüüüü var ollüüüümm 😂 bakim hoca filan varsa gidicem yoksa cildiye için en az 3 ay sonrasi randevu alabilirim .d
Sor soruştur etrafa ben de doktora gitmiştim merhem yazdı ama gram fayda etmedi. Hoca da fayda etmeseydi yaktırcaktık.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yasin Seyrekoğlu
tavsiyem aile hekimine git o detaylı tedaviyi söyler poliklinikteki doktorlar ilaç verip geçebiliyor bazen

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Günde 5-6 defa çay ağacı yağı sür siğillere. Ellerini temiz tut. Kaliteli el dezenfektanları kullan günde 3 kez. 2 haftaya hiç bir şey kalmaz.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
kanka kimsenin boyle bir yorum yazmadigina eminim. Ben 4-5 yildir doktora gidip azotla sogutmayi da yaptim, haciya hocaya okutmayi da yaptım. ama kokten cozen tek şey spor oldu. evet 5 yildir gecmeyen sigilim spora basladim saglikli beslenmeye basladim sigilim yok oldu. ona bagli oldugunu dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom