Neler Yeni

SIK SIK MAVİ EKRAN VE REBOOT HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
alperen şengül
BEYLER ÖNCELİKLE MERHABA. SON ZAMANLARDA BİLGİSAYARIMDA SIK SIK MAVİ EKRAN VE REBOOT HATASI ALIYORUM.
BİLGİSAYAR AÇILIR AÇILMAZ MASASÜSTÜNE GELİNCE BAZEN MAVİ EKRAN VERİYOR SONRASINDA YENİDEN BAŞLATINCA DA REBOOT HATASI ALIYORUM .
VEYA OYUNDAYKEN ANİDEN OYUN Bİ ANDA DONUP YİNE AYNI HATALARI ALIYORUM BU KONUDA TAVSİYESİ OLAN VAR MI

eyuphrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eyüp Ensar HORUZ
Format atmaktan başlayabilirsin öncelikle. Sorun devam ediyorsa, hard disk kullanıyorsan mavi ekran hatalarının çoğu hard diskten kaynaklanıyor. Sistem özelliklerini açıkça yazabilir misin?

BarisBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Cem Yelkenkaya
Büyük ihtimal sorun HDD kaynaklı. HDD ''Bad Sector'' yapmış olabilir. Format kesin çözüm olmayabilir çünkü formattan sonra bilgisayar eskisine göre daha yavaş çalışacaktır.Tavsiyem HDD değiştirmen

Jaqeuin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan ATAKUL
Ben de alıyordum reboot hatasını format attım ve halloldu deneyebilirsin

Matrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Sarı
Uyumsuz driverlar olabilir lütfen manuel olarak driverlarını kurmayı dene formattan sonra ve memtest86 ile Ramlerini test etmeyi unutma

Tansileta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Oktay Bal
Sistem güncellemeleri yapılırken pc elektiriği filan kesilmişse ondan da olabilir,temiz bi kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Dostum ilk önce harddisk sök ve kontrol ettir. Sorunu varsa hdd yerine ssd almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
alperen şengül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TEŞEKKÜRLER BEYLER SONUCU YAZACAGIM

an.l61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98