Neler Yeni

''Şikayet'' Bölümü gelmesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gelen uyarı mesajını raporlarsanız ilgilenilir, zaten bir şey duyurmak zorunda değilsiniz.
Raporlar bir yere kadar etkili olur. Tabi üye sınırı koymazsanız. Birbirimizi kandırmayalım her gün buraya en az 50 tane üye kayıt oluyor. Ve hergün birileri uyarı yiyor. İsim vermeye gerek yok. Herkes kendi haksız gördüğü uyarıyı raporlarsa Rapor bölümü çöp kutusu gibi olur. Benim düşüncem yukarıda ''Konu Dışı'' bölümünün yanına Yeni bir kategori açılması.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Raporlar bir yere kadar etkili olur. Tabi üye sınırı koymazsanız. Birbirimizi kandırmayalım her gün buraya en az 50 tane üye kayıt oluyor. Ve hergün birileri uyarı yiyor. İsim vermeye gerek yok. Herkes kendi haksız gördüğü uyarıyı raporlarsa Rapor bölümü çöp kutusu gibi olur. Benim düşüncem yukarıda ''Konu Dışı'' bölümünün yanına Yeni bir kategori açılması.
Niye, konu açılınca kirlilik olmuyor mu?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Niye, konu açılınca kirlilik olmuyor mu?
Ben kirlilik oluyor dedim mi? Sadece çok fazla dolduğunu herhangibi bir nesneye benzettim. Zaten benim isteğim de bu ile alakalı. Bir bölüm olsun orada sadece üyelerin ''Ben neden bu uyarıyı aldım, ben neden şu uyarıyı aldım'' gibi şeyler olsun. Ve 3 satırlık yazımda sadece 1 yere odaklanmanız ''ironik''.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben kirlilik oluyor dedim mi? Sadece çok fazla dolduğunu herhangibi bir nesneye benzettim. Zaten benim isteğim de bu ile alakalı. Bir bölüm olsun orada sadece üyelerin ''Ben neden bu uyarıyı aldım, ben neden şu uyarıyı aldım'' gibi şeyler olsun. Ve 3 satırlık yazımda sadece 1 yere odaklanmanız ''ironik''.
Dostum muhalefet olsun diye konuyu uzatmana gerek yok. Biz eğer 1000 tane uyarı atıyorsak bunun sadece 1-2 tanesi tartışmaya açıktır. Zaten binlerce kez tölerans gösterdiğimiz bir konuda bile zorla uyarı alıyorsa biri itiraz etme hakkı kalmamış demektir. Eğer gerçekten bir hata olmuşsa, insanlık halidir bu mesaj kutusuna gelen uyarı mesajını bize raporlayabilir. Senin aldığın uyarıyı neden binlerce kişi görmek zorunda?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum muhalefet olsun diye konuyu uzatmana gerek yok. Biz eğer 1000 tane uyarı atıyorsak bunun sadece 1-2 tanesi tartışmaya açıktır. Zaten binlerce kez tölerans gösterdiğimiz bir konuda bile zorla uyarı alıyorsa biri itiraz etme hakkı kalmamış demektir. Eğer gerçekten bir hata olmuşsa, insanlık halidir bu mesaj kutusuna gelen uyarı mesajını bize raporlayabilir. Senin aldığın uyarıyı neden binlerce kişi görmek zorunda?
Tamam. Ben sadece önerimi yaptım. Bir forumda şikayet kategorisi olmaması o ülkede Mahkeme olmaması gibi bir şey'dir.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Şikayetler kısmı açılmalı fakat oradaki konular denetlenmeli.
Artık 4 moderatör var.
Pek zor olmamalı bence.
Forum hakkındaki sıkıntılar şikayet bölümüne gelirse onaylanmalı. Ayrı bir şey olduğunda onaylanmamalı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kategorilerin amacı dışında kullanılmasına ise en güzel örnek bu görseldir.

1611844684524.png

Durum-duyurular kategorisindeki toplam sayfa 23 normalde, fakat bunu onaylı sisteme geçirdiğimizden beri kalan sayfa sayısına ilgili kategoriye girip bakabilirsin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1611844748468.png

Açılan alakasız konular ayıklanınca geriye kalan sayfa sayısı bu.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kategorilerin amacı dışında kullanılmasına ise en güzel örnek bu görseldir.

Alıntıyı görüntüle

Durum-duyurular kategorisindeki toplam sayfa 23 normalde, fakat bunu onaylı sisteme geçirdiğimizden beri kalan sayfa sayısına ilgili kategoriye girip bakabilirsin.
Evet bu durumda haklı olabilirsiniz. Ama yukarıda Virtual Guardianın'da dediği gibi açılsın ama denetlensin. Hazır, 2 adet yeni moderatör de aldınız bence bu özellik gelmeli.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Suistimal edildiği için şikayet kısmı gizlenmiştir. Orası forumun genel yapısı hakkındaki şikayetler için. Fakat uyarı alanların yarısı soluğu orada alıyordu, haklı olsalar bir şey demeyeceğim fakat %99'u haksız yere hesap sormaya kalkıyor.
Bu arada yine de İstek-Öneri kısmında devam edilecektir bunlar.
Tek çözüm bu konuların denetlenmesi.
Yoksa bu konular hiçbir şekilde durmaz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alakasız açılan konular ve konuların ağlama duvarına dönmesinden ötürü daha öncede dediğim gibi bu olay forum sakinlerinin huzurunu bozuyor ve bir şikayetiniz varsa yönetici kısmından mod arakdaşlara şikayetinizi yazın amacınız yöneticiye şikayetinizi ulaştırmak mı şikayetinizi diğer üyelere okutmak mı? Şikayet forumu hiçbir zaman açılmayacak.

Tera

80+
Tüm yorumları okudum, yöneticiler gelmeyeceğini, "Ağlama Duvarı"na dönüşeceğini yazmış. Şahsen pek katılmıyorum bu duruma. Haklı olanı da var, haksız olanı da. Haksız olanı gördüysen denetimden geçirerek cevabını verirsin, yanlış anlaşılma olduysa sonradan cezayı çekebilirsin. Hâlâ haksız ve bu sefer "Ağlama Duvarı"na dönüştüyse konuyu kilitlersin.

Açılan ceza konuları daha okumadım, umarım dediğiniz gibi 1-2 kişidir. Kayıtlı olmayan/ziyaretçi kullanıcılar için ayrı bölüm açılması taraftarındayım. Sadece konu sahibi ve yöneticilerin yazma izni olacak, böylece diğer üyeler de konuyu kirletemeyecekler. Halihazırda ShiftDelete üzerinde bulunan bir sistem, bazı üyelerin cezasının yanlış anlaşılma sonucu ceza süresinin düşürüldüğünü, bazılarının 2 haftalık banının kalktığını gördüm. Ceza alan üyeye profilinden çıkmadan direkt olarak bu kategoride yazma izni verilmeli.

Forumu "forum" yapan üyeleridir, onun uyarılarını dikkate alan yöneticilerdir. Şeffalık gereken forumda böyle bir kategoriyi görmek isterim :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tüm yorumları okudum, yöneticiler gelmeyeceğini, "Ağlama Duvarı"na dönüşeceğini yazmış. Şahsen pek katılmıyorum bu duruma. Haklı olanı da var, haksız olanı da. Haksız olanı gördüysen denetimden geçirerek cevabını verirsin, yanlış anlaşılma olduysa sonradan cezayı çekebilirsin. Hâlâ haksız ve bu sefer "Ağlama Duvarı"na dönüştüyse konuyu kilitlersin.

Açılan ceza konuları daha okumadım, umarım dediğiniz gibi 1-2 kişidir. Kayıtlı olmayan/ziyaretçi kullanıcılar için ayrı bölüm açılması taraftarındayım. Sadece konu sahibi ve yöneticilerin yazma izni olacak, böylece diğer üyeler de konuyu kirletemeyecekler. Halihazırda ShiftDelete üzerinde bulunan bir sistem, bazı üyelerin cezasının yanlış anlaşılma sonucu ceza süresinin düşürüldüğünü, bazılarının 2 haftalık banının kalktığını gördüm. Ceza alan üyeye profilinden çıkmadan direkt olarak bu kategoride yazma izni verilmeli.

Forumu "forum" yapan üyeleridir, onun uyarılarını dikkate alan yöneticilerdir. Şeffalık gereken forumda böyle bir kategoriyi görmek isterim :)
"Forumu forum yapan üyeler" falan bunları bana öğretecek insan TR'de yok forum için kaldığım uykusuz zamanları ben bilirim sen değil. Ceza düşürülmesi gibi durumlar bizde de çokkk oldu oturup böyle yanlış yanlış yorumları doğruya cevirmek için harcayacağımız boş enerjiyi forumun geleceği için harcamayı düşünüyoruz. Size mod. arkadaşa özelden yazma imkanı sunmuşuz bunun daha üstü yok yorum olsun diye yapılan yorumlardan içim şişti okuduğunuzu bir anlamaya çalışın lütfen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom