Neler Yeni

Sıkı dost, arkadaş arıyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamun Aleyküm. Şöyle sıkı, sürekli vakit geçireceğim, dost deyip sırtımı dayayacağım, çok sıkı dost, 14 yaş civarı olan, mümkünse Kocaeli de veya yakınlarında oturan, şu oyunları oynayan;
  • Minecraft
  • Fortnite
  • Valorant
  • Astroneer
  • Human Fall Flat
  • Zula
  • Herhangi bir aksiyon, savaş oyunu
  • Canlı, renkli, güzel grafikleri olan (Örnek; Battlefield 4) herhangi bir oyun
Elim hemen hemen her şeye yatkın, Oyun oynamayı, arkadaşla vakit geçirmeyi, teknolojik şeylerlen uğraşmayı severim
Not: Lütfen ark olun benle çok yalnızım ve çok sıkılıyorum.

DC Adres: Oyun Delisi#0395
kocaeli çevresinden kaybettim sanırsam dostum ama her türlü oyunu oynarım bu aralar laptop bi sorun çıkardğından her oyunu oynayamıyorm malesef ama yaza bu sorun da kalmayacak allahın izni ile istersen yarın konuşuruz
teknoloji konusunda ve felsefi olarak konuşmayı severim
yaş 16

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Selamun Aleyküm. Şöyle sıkı, sürekli vakit geçireceğim, dost deyip sırtımı dayayacağım, çok sıkı dost, 14 yaş civarı olan, mümkünse Kocaeli de veya yakınlarında oturan, şu oyunları oynayan;
  • Minecraft
  • Fortnite
  • Valorant
  • Astroneer
  • Human Fall Flat
  • Zula
  • Herhangi bir aksiyon, savaş oyunu
  • Canlı, renkli, güzel grafikleri olan (Örnek; Battlefield 4) herhangi bir oyun
Elim hemen hemen her şeye yatkın, Oyun oynamayı, arkadaşla vakit geçirmeyi, teknolojik şeylerlen uğraşmayı severim
Not: Lütfen ark olun benle çok yalnızım ve çok sıkılıyorum.

DC Adres: Oyun Delisi#0395
Bulabildin mi dost ? Bulduysan nerden bulduğunu yazar mısın bizde bulalım 2-3 tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom