sefilihtiyar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
yardım eder misiniz (zihinsel)
hocam zihinsel sıkıntılar cekiyorum napmam lazimbuyur negro
durduk yere strese giriyorum birden sinirleniyorum mutluyken aklima kotu dusunceler geliyor mutsuz oluyorum özgüvenim fullken birden sıfırlaniyor umarim zihinsel degildir hocamNe gibi sıkıntılar?
Obsesif kompülsif bozukluğa sahip olabilir misin hocam? Bir zamanlar bende de vardı çünkü. Bende de böyle şeyler oluyordu.durduk yere strese giriyorum birden sinirleniyorum mutluyken aklima kotu dusunceler geliyor mutsuz oluyorum özgüvenim fullken birden sıfırlaniyor umarim zihinsel degildir hocam
@Gri Caner abi bakabilirmisin ağır mental galibayardım eder misiniz (zihinsel)
hocam dun kuzenimdeyken durduk yere sinirlendim karnina yumruk attim zaten sinirli bir insanım bir de otomatik sinir gelince kendimi nedense tutamiyorumObsesif kompülsif bozukluğa sahip olabilir misin hocam? Bir zamanlar bende de vardı çünkü. Bende de böyle şeyler oluyordu.
Durduk yere mi? Hiçbir sebep yokken yani?hocam dun kuzenimdeyken durduk yere sinirlendim karnina yumruk attim zaten sinirli bir insanım bir de otomatik sinir gelince kendimi nedense tutamiyorum![]()
evt ama her zaman degil. biraz daha mutsuz oldugum zamanDurduk yere mi? Hiçbir sebep yokken yani?
Peki aklına bir anda istemediğin saçma sapan düşünceler geliyor mu?evt ama her zaman degil. biraz daha mutsuz oldugum zaman
+18 seyler geliyor hocamPeki aklına bir anda istemediğin saçma sapan düşünceler geliyor mu?