Neler Yeni

Sıkıntılı G29 Yardım Edin.

Guappo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sarp Çınar Altay
2-3 Hafta önce G29 Adında bir direksiyon aldım ancak bir kaç sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.
İlk olarak direksiyon usb ile bilgisayara bağlı değilken tam 900 derece dönüyor ancak pc ye bağladıktan hemen sonra 880-890 dereceye düşüyor ve bu hata oyundaki direksiyon ile gerçekteki direksiyonun yerini farklı gösteriyor. (lgs programında 900 dereceye ayarlı)
İkinci sorunum, direksiyonun ilk birkaç derecesinde direksiyonun çekiş gücü ve titreşimi aşırı az çalışıyor.
Üçüncü sorunum ise direksiyonun ilk bir kaç derecesinde ( 40-50) fbb çalışmıyor. Bunun bir sorunmu yoksa normal bişeymi olduğunu bilmiyorum ama bu sorunlar beni rahatsız ediyor.
Eğerki çözümlerini biliyorsanız ve yardım ederseniz çok mutlu olurum iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylemeyi unuttuğum bir sıkıntı daha var, direksiyon kendisini tam toplamıyor bir kaç derece sağa yada sola kayık oluyor.

Botkaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet beserek
Steam
ahmet beserek
dostum sana şöyle özetliyim bütün sorunlarının temel nedeni ürünün kullanmış olduğu teknoloji olan dişli sistemin kronik sorunları.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,030
İsim
göksel yurtcan
hocam g29 un kronik sorunları ama adaptör takılı değil mi bazı kişiler adaptör takmayı unutuyor bundan dolayı olabilir

Top Bottom