Neler Yeni

Sıkıntımı Gidericek Bir Oyun Arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız
bende aynı sıkıntıtaydım ea play de ne var diye star wars jedi yı gördüm bugün indirdim baya oynadım beni sardı
epic games de olacaktı indireyim ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynı sıkıntıtaydım ea play de ne var diye star wars jedi yı gördüm bugün indirdim baya oynadım beni sardı
rage 2 nasıl bir oyun beleşken almıştım

Flokii

80+
Valorant dert sahibi yapar adam sıkıntısını gidermek istiyor
Harbi aga yalan vuruşların oyunu ya rastgele kafana mermi denk geldi mi tak ölüyorsun yni bazen aime bakmıyor.

Avolay

80+ Gold
Harbi aga yalan vuruşların oyunu ya rastgele kafana mermi denk geldi mi tak ölüyorsun yni bazen aime bakmıyor.
Koşarken ve yürürken hs yemekten şikayetçi değilim bir elde 10 kere olmadıkça (10 kere olursa hiledir zaten) sorunum smurf açıp ranked oynayanlarla

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
crysis serisi
türk yapımı diye değil de sarıyo ya tr dublaj hikayesi güzel grafikleri taş gibi daha ne olsun :D
oyunu 8-9 kere bitirdim yine oynayasım var bence iyi

Flokii

80+
Koşarken ve yürürken hs yemekten şikayetçi değilim bir elde 10 kere olmadıkça (10 kere olursa hiledir zaten) sorunum smurf açıp ranked oynayanlarla
Aga ben ediyorum ya valorantta noobların rastgele mermisine tak diye ölmektense cs go da ölmemeyi tercih ederim neden cs goda öyle vuruşlar atamazlar aim spray olayı daha baskın. csde bir nooba ölmek çok zor ama valoda ben çok yaşıyorum sürekli bi arkalanma cart curt neyse başınızı şişirmiyeyim ama artık burama kadar geldi k.byn

Avolay

80+ Gold
Aga ben ediyorum ya valorantta noobların rastgele mermisine tak diye ölmektense cs go da ölmemeyi tercih ederim neden cs goda öyle vuruşlar atamazlar aim spray olayı daha baskın. csde bir nooba ölmek çok zor ama valoda ben çok yaşıyorum sürekli bi arkalanma cart curt neyse başınızı şişirmiyeyim ama artık burama kadar geldi k.byn
Csgo hile kaynıyor :D

Flokii

80+
Yeneceğim adama oyun kaybetmekten çok nefret ediyorum veya eleyeceğim bir adamın şansa bala vurmasından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,068,104
Üyeler
169,671
Son üye
uitykloi897
Top Bottom