minecraft laaa unuttum ben onuMinecraft
Metro serisi olabilir hocam
Limbo ve İnsideiyi geceler arkdaşlar pc aldık ama gel geleleim oyun bulamıyoruz cs go,rainbow six oynamaktan bıktım yaklaşık 90 gb boş alanım var sizce ne oynamalıyım crack veya steam fark etmez.
oynadım ama tekrar başlıyorum ama bir sorum olacak ben mw serisini bitirmiştim sonra black ops var black ops serisinden sonra ne geliyor?COD oyna başla baştan harika seri olur kendileri.
iyi geceler arkdaşlar pc aldık ama gel geleleim oyun bulamıyoruz cs go,rainbow six oynamaktan bıktım yaklaşık 90 gb boş alanım var sizce ne oynamalıyım crack veya steam fark etmez.
The witcher 3 wild huntiyi geceler arkdaşlar pc aldık ama gel geleleim oyun bulamıyoruz cs go,rainbow six oynamaktan bıktım yaklaşık 90 gb boş alanım var sizce ne oynamalıyım crack veya steam fark etmez.
Valorant dert sahibi yapar adam sıkıntısını gidermek istiyorValorant, PUBG
eyvallah Paşam valo oynadım deli oldum zaten sesli de hep veletler var birşeyde bilmiyorlar ki.Valorant dert sahibi yapar adam sıkıntısını gidermek istiyor
Düşük rank öyleeyvallah Paşam valo oynadım deli oldum zaten sesli de hep veletler var birşeyde bilmiyorlar ki.
valo ve cs benden 2 ay kadar uzak dursun PaşamDüşük rank öyleBen ortalama bir ranktayım smurf açıp öğretirim istersen
bende aynı sıkıntıtaydım ea play de ne var diye star wars jedi yı gördüm bugün indirdim baya oynadım beni sardıiyi geceler arkdaşlar pc aldık ama gel geleleim oyun bulamıyoruz cs go,rainbow six oynamaktan bıktım yaklaşık 90 gb boş alanım var sizce ne oynamalıyım crack veya steam fark etmez.