Yardım Sıkışmış piksel çıktı galiba monitörümde yardım

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
arkadaşlar selam asus rog strix xg27acs model vatandan 3-4 ay önce aldığım bi monitörüm var 180 hz 2k siyah ekranda bi tane beyaz piksel var sıkışmış piksel oluyor sanırım bu jscreenfix muhabbetini denedim kaldı 20 dk düzelme yok parmağımla ovdum hafifçe yine bir şey yok ne yapayım sizce

Bugüne kadar bir kere bile bu yöntemlerle çözülen piksel sorunu görmedim. Servise gönder panel değiştirip yolluyorlar. Bende TUF serisi bir şeyde vardı. Sıfır ekran takıp gönderdiler.

Bugüne kadar bir kere bile bu yöntemlerle çözülen piksel sorunu görmedim. Servise gönder panel değiştirip yolluyorlar. Bende TUF serisi bir şeyde vardı. Sıfır ekran takıp gönderdiler.

ama sıkışmış piksel ya ölü değil ondan kendim birşeyler deneyeyim de olmadı göndereyim diyorum birde göndericem şimdi incelemeleri kaç gün geri göndermeleri kaç gün düzeltmeleri kaç gün uğraş dur vallahı ya

IMG_2497.webp

Ekran Resmi 2025-07-23 15.27.38.webp

asusla iletişime geçtim böyle dediler bana arkadaşlar şimdi şu fotoyu attım kendilerine dönüş bekliyorum sizce bir şey çıkar mı tek piksel diye pek iplemezler mi

Geri