Neler Yeni

Yardım Sıkışmış piksele baskı uyguladık arttı.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Bütçe
5
Merhaba bu 6. Kez Ölü piksel olan monitor serüveninde , hep değişime yolluyordum. Bugün değişimden geldi ve siyah ekranda görülen mavi bir sıkışmış piksel vardı internetten okuduğum bilgi ile biraz baskı uyguladım bez ile ve solunda bir tane aynı renk ve üstünde kırmızı bir sıkışmış piksel oldu. (Dip dibe değiller uzaklar ) sizce nedeni nedir? Ekran kartından mı kaynaklı?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguz...

80+ Bronze
Yok kusurlu diye demedim hatırladığım kadarıyla çoğu yer kusurlu saymıyordu servisin satıcının insafına kalmış bir şey diye hatırlıyorum yanlışta olabilir ama inşallah en hayırlısı olur sizin için

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Yok kusurlu diye demedim hatırladığım kadarıyla çoğu yer kusurlu saymıyordu servisin satıcının insafına kalmış bir şey diye hatırlıyorum yanlışta olabilir ama inşallah en hayırlısı olur sizin için
İnşallah , teşekkürler

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İnternet'te bazen çok güzel şeyler anlatılıyor. 11 yaşındaki bir uzman bu konuda sana "üstünde zıpla, düzelir" yazsa, inanır uygularsın. Sıkışmış piksel diye bir şey yok. Patlamış işte (ölü piksel) Sen de baskı uygulayıp, bir kaç tanesini daha patlatmışsın. Kullanım hatasına girer.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
İnternet'te bazen çok güzel şeyler anlatılıyor. 11 yaşındaki bir uzman bu konuda sana "üstünde zıpla, düzelir" yazsa, inanır uygularsın. Sıkışmış piksel diye bir şey yok. Patlamış işte (ölü piksel) Sen de baskı uygulayıp, bir kaç tanesini daha patlatmışsın. Kullanım hatasına girer.
Hocam sıkışmış piksel olduğunu shiftdelete.net gibi sitelerde yazdığı için bende uyguladım. Öyle baskı da değil . Elimi surtunce ölü piksel artacaksa çok saçma değil mı?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Hocam sıkışmış piksel olduğunu shiftdelete.net gibi sitelerde yazdığı için bende uyguladım. Öyle baskı da değil . Elimi surtunce ölü piksel artacaksa çok saçma değil mı?
SDN de yazanlar kaç yaşında? Gördüğün gibi artmış. Telefon ekranı ile kıyaslamayacaksın.

Kardeşim panele baskı uygulamışsın monitör ne yapsın

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Sıkışmış piksel den renk paleti doğru algilanmadigi vb. Felan söyleniyordu baskı uygulayarak geçebileceğini söylediler. Ve yapanlar da olduğu için denedim. Neyse değişim Yaparım
Hocam hiç baskı uygulayarak piksel geçer mi ? Servise yollayın hocam.

Top Bottom