Başlıkta da belirttiğim gibi silah hissiyatı çok iyi olan, kaliteli grafiklere sahip oyun önerisi var mıdır? 1900'lü yıllarda geçen ve dünya savaşlarını konu alan oyun varsa o çok daha iyi olur. BF1 oynadım. İyi akşamlar teşekkürler.
Hikaye oyunu arıyorum belirtmeyi unutmuşum ama teşekkür ederim.dünya savaşı değil ama eft bakabilirsin kaliteli çatışma arıyosan
dediğiniz özelliklere sahip pek oyun yok bf1 online versiyonunu oynadınız mıHikaye oyunu arıyorum belirtmeyi unutmuşum ama teşekkür ederim.
Oynamadım ama online çok sarmıyor. İlla tarih olmasına gerek yok tarih opsiyonel. Vuruş hissiyatı ve grafikleri güzel hikaye oyunu arıyorum aslında.dediğiniz özelliklere sahip pek oyun yok bf1 online versiyonunu oynadınız mı
cod serisine bakabilirsiniz yeniler mw3 falan ayrıca metro seriside olabilirOynamadım ama online çok sarmıyor. İlla tarih olmasına gerek yok tarih opsiyonel. Vuruş hissiyatı ve grafikleri güzel hikaye oyunu arıyorum aslında.
Teşekkür ederim dostum. İyi akşamlar.cod serisine bakabilirsiniz yeniler mw3 falan ayrıca metro seriside olabilir