Neler Yeni

Silahlı Pc Oyunu Önerisi

okynwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Okyanus Öztürk
Silah kullanma isteğimi tatmin edecek; battleroyale olmayan, gerçekçi, FPS oyun öneriniz var mı?
Hikayesi önemli değil, zira COD MW Remastered'im olmasına ramen türkçe yaması olmadığı için oynamıyorum. Yani online odaklı olabilir.
İyi Geceler.

ROLEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ROLEXX
Silah kullanma isteğimi tatmin edecek; battleroyale olmayan, gerçekçi, FPS oyun öneriniz var mı?
Hikayesi önemli değil, zira COD MW Remastered'im olmasına ramen türkçe yaması olmadığı için oynamıyorum. Yani online odaklı olabilir.
İyi Geceler.
Crysis serisi silah kullanımı için güzel bence hem int codun türkçe yama dosyaları var diye biliyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ

Palahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Rıza Pala
İlgilendiği Kategoriler
Pc
İyi Geceler.
cyberpunk hem türkçe hemde eğlenceli crysis serisi de aynı şekilde hem türk yapımı hem iyi görsel hemde cyberpunk a göre daha uygun kendin oynayacağın ve rpg oyunu istiyorsan mount and blade warband ı öneririrm hikaye modu diyorsan assasins creed serisini öneririm yama internetten indirebilirsin hem hikayesi hem oyun tarzı olarak sleepin dogs watch dogs serisini öneririm yada en babadan başla ilk hikaye ve rpg oyunu olan witcher bence denemek ve eplenmek için ilk 3 den başlamalısın ...

okynwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Okyanus Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
warframe
silahlar gerçek silah vs değil öyle arıyorsansa

cyberpunk hem türkçe hemde eğlenceli crysis serisi de aynı şekilde hem türk yapımı hem iyi görsel hemde cyberpunk a göre daha uygun kendin oynayacağın ve rpg oyunu istiyorsan mount and blade warband ı öneririrm hikaye modu diyorsan assasins creed serisini öneririm yama internetten indirebilirsin hem hikayesi hem oyun tarzı olarak sleepin dogs watch dogs serisini öneririm yada en babadan başla ilk hikaye ve rpg oyunu olan witcher bence denemek ve eplenmek için ilk 3 den başlamalısın ...
W3'ü çok denedim ama süreklı sıkılıp çıktım. Daha çok silah kullanımlı shooter oyun istiyorum

Palahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Rıza Pala
İlgilendiği Kategoriler
Pc
W3'ü çok denedim ama süreklı sıkılıp çıktım. Daha çok silah kullanımlı shooter oyun istiyorum
ozaman aradığın hikaye türüdür türkçe oynamaya alışırsan bırakamazsın önerim god of war oyna =)
Mesaj otomatik birleştirildi:

silahlı oyunlarda sürükleyicilik arıyorsun ama sıkılıyorsun =) hikayesiz kesme biçme vurma bi yere kadar ... tavsiyem bu yönde ...

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ready or not