Neler Yeni

Silent Hill 2 Remake Alınır mı?

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
Selamlar, orijinal halini hiç oynamadım ama oyunun videoları hoşuma gitti, PS5'te oynamak için PS Store'dan almak istiyordum ama orada 2500 ₺, Steam'de ise yaklaşık 1000 ₺ olduğunu gördüm. Bölgesel fiyatlandırma yapmaları beni cezbetti. Sizce oyun alınır mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,607
İsim
Emre siyah
Türü seviyorsan alınır

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Fiyat avantajı olduğu için Steam'den almanızı tavsiye ederim. 33 dolar gayet uygun, yarı yarıya özel fiyatlandırma yapılmış. Ben de ufaktan başladım oyuna baya içine aldı beni. Psikolojik korku deneyimini orijinal oyun kadar veriyor diyebilirim. Zaten bu türün en iyi serilerinden biridir Silent Hill serisi tavsiye ederim alın kesinlikle.
1337x isimli sitede bedava.:)
Hocam arkadaş oyunu satın almaktan bahsediyor. Kimse bilmiyordu oyunun korsanı olduğunu aydınlattınız bizi bedava mıymış vay be...

The Semih

80+ Gold
Selamlar, orijinal halini hiç oynamadım ama oyunun videoları hoşuma gitti, PS5'te oynamak için PS Store'dan almak istiyordum ama orada 2500 ₺, Steam'de ise yaklaşık 1000 ₺ olduğunu gördüm. Bölgesel fiyatlandırma yapmaları beni cezbetti. Sizce oyun alınır mı?
Kesinlikle alınır, Remake çok güzel olmuş hatta bloober team ekibi silent hill hayranı olduğu çok belli. Çok güzel göndermeler var oyunda.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Mustafa Yeşilyurt
alma korsan oyna gerek yok para vermeye.

kiche71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Abdullah
Alınır, çok iyi çıkış yaptı

Top Bottom