Silent Hill 2 Remake Alınır mı?

auditoree

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
Selamlar, orijinal halini hiç oynamadım ama oyunun videoları hoşuma gitti, PS5'te oynamak için PS Store'dan almak istiyordum ama orada 2500 ₺, Steam'de ise yaklaşık 1000 ₺ olduğunu gördüm. Bölgesel fiyatlandırma yapmaları beni cezbetti. Sizce oyun alınır mı?

Türü seviyorsan alınır

Fiyat avantajı olduğu için Steam'den almanızı tavsiye ederim. 33 dolar gayet uygun, yarı yarıya özel fiyatlandırma yapılmış. Ben de ufaktan başladım oyuna baya içine aldı beni. Psikolojik korku deneyimini orijinal oyun kadar veriyor diyebilirim. Zaten bu türün en iyi serilerinden biridir Silent Hill serisi tavsiye ederim alın kesinlikle.
1337x isimli sitede bedava.:)
Hocam arkadaş oyunu satın almaktan bahsediyor. Kimse bilmiyordu oyunun korsanı olduğunu aydınlattınız bizi bedava mıymış vay be...

Selamlar, orijinal halini hiç oynamadım ama oyunun videoları hoşuma gitti, PS5'te oynamak için PS Store'dan almak istiyordum ama orada 2500 ₺, Steam'de ise yaklaşık 1000 ₺ olduğunu gördüm. Bölgesel fiyatlandırma yapmaları beni cezbetti. Sizce oyun alınır mı?
Kesinlikle alınır, Remake çok güzel olmuş hatta bloober team ekibi silent hill hayranı olduğu çok belli. Çok güzel göndermeler var oyunda.

alma korsan oyna gerek yok para vermeye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,471
Üyeler
174,882
Son üye
tossunpasaa
Geri