Anakarta reset atmak gibi bir şey yok, en azından ben ilk defa duydum.Anakart reset nasıl atarım
Son olarak işlemci ve ekran kartını sökmek kaldı ama işlemci sökmekten nefret ediyorum. Kule tipi soğutucum var oda zor çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse sorunun çözümünü bilen yok galiba ben gidiyorum şimdilik
Gitmeden önce en beğendiğin cevabımı en iyi cevap olarak seçersen sevinirimNeyse sorunun çözümünü bilen yok galiba ben gidiyorum şimdilik
Uçlarını silgi veya fırça ile bastırmadan temizleyip tekrar takın.Şuanda denemekteyim, ram leri çıkarttıktan sonra ramsız mi çalıştırıcam yoksa tekrar takıcakmıyım
Zamanla oksitlenebiliyor. Belki de taşırken yerinden çıkmış olabilir. Çok sık yaşanan bir durum bu.Dediğinize gerek varmı? Ramları 2 ay önce sıfır aldım
Kasanın tüm fanları çalışıyorkasa çalışıyo mu çalışıyosa kabloda sorun olabilir bende PC yi açınca monitörde sinyal yok diyor ama monitörü bi kaç defa açıp kapatınca görüntü geliyo bendeki sorun kabolada belki sendede aynıdır
Bilgisayarım eski olduğu için teknik servis diye bir şey yok, varsa ben bilmiyorum. Az önce güç kablosunu geçtim bios pilini çıkarıp taktım bilgisayar açılamaz oldu yani her şey çalışıyor ama sistemi başlatamıyor galiba güç düğmesine 1 kez basınca hemen kapanıyor (az önce bu sorun çıktı)Zamanla oksitlenebiliyor. Belki de taşırken yerinden çıkmış olabilir. Çok sık yaşanan bir durum bu.
Uğraşmak istemiyorsanız sistemi teknik servise gönderin.
Etrafında bilgisayar tamircisine götürün ama dandik birisi olmasın.Bilgisayarım eski olduğu için teknik servis diye bir şey yok, varsa ben bilmiyorum. Az önce güç kablosunu geçtim bios pilini çıkarıp taktım bilgisayar açılamaz oldu yani her şey çalışıyor ama sistemi başlatamıyor galiba güç düğmesine 1 kez basınca hemen kapanıyor (az önce bu sorun çıktı)
Genelde açma tuşuna bastıktan sonra hemen kapanması sorunu ramlerle alakalı oluyor. Ramleri slota tam takamamış olabilirsin.Bilgisayarım eski olduğu için teknik servis diye bir şey yok, varsa ben bilmiyorum. Az önce güç kablosunu geçtim bios pilini çıkarıp taktım bilgisayar açılamaz oldu yani her şey çalışıyor ama sistemi başlatamıyor galiba güç düğmesine 1 kez basınca hemen kapanıyor (az önce bu sorun çıktı)
Ram nasıl takılır biliyorum. Söktüm tek ramlar denedim gene olmadıGenelde açma tuşuna bastıktan sonra hemen kapanması sorunu ramlerle alakalı oluyor. Ramleri slota tam takamamış olabilirsin.
YouTube'dan ram nasıl takılır videosu izleyerek işini garantiye alabilirsin.
Bir şey söylemek çok zor. Sistemime yeni ram aldığımda ilk seferde çalışmamışlardı.Bana bios pilini söktüren arkadaş nerde şimdi hem PC sistemi başlatamıyor hemde ekran gelmiyor
Ram nasıl takılır biliyorum. Söktüm tek ramlar denedim gene olmadı
Son olarak işlemci ve ekran kartını sökmek kaldı ama işlemci sökmekten nefret ediyorum. Kule tipi soğutucum var oda zor çıkıyorBir şey söylemek çok zor. Sistemime yeni ram aldığımda ilk seferde çalışmamışlardı.
Ben de işlemciyi çıkartıp tekrar takınca ramler çalışmaya başlamıştı. Böyle bir çözüm yolu olması beni çok şaşırtmıştı.
Ancak durum sende daha farklı olabilir, yani işlemciyi söküp tekrar takmak işe yarar mı yaramaz mı belli değil.
Anakarta reset atmak gibi bir şey yok, en azından ben ilk defa duydum.Anakart reset nasıl atarım
Son olarak işlemci ve ekran kartını sökmek kaldı ama işlemci sökmekten nefret ediyorum. Kule tipi soğutucum var oda zor çıkıyor
Neyse sorunun çözümünü bilen yok galiba ben gidiyorum şimdilik
Gitmeden önce en beğendiğin cevabımı en iyi cevap olarak seçersen sevinirimNeyse sorunun çözümünü bilen yok galiba ben gidiyorum şimdilik