̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

ßeta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Bu işlemin en son yapılması gereken işlem olduğuna inanıyorum.

İlk önce Kaspersky indir ve sistemine tam tarama yaptır.
Daha sonra Malwarebytes indir. Malwarebytes'da tam tarama yaptırmak için şuradaki konuyu incele.
Daha sonra AdwCleaner indir ve tarat.

Şimdi okudum, evet. Google'ı sıfırlamak da işe yarayabilir. Ayrıca AdwCleaner neyi sildiyse bırak silsin, belki sen fark etmemişsindir ama yine virüs olabilir o dosyalarda.

Eğer bu yöntemlerin hiçbirisi işe yaramazsa format atabilirsin.
Bu işlemin en son yapılması gereken işlem olduğuna inanıyorum.

İlk önce Kaspersky indir ve sistemine tam tarama yaptır.
Daha sonra Malwarebytes indir. Malwarebytes'da tam tarama yaptırmak için şuradaki konuyu incele.
Daha sonra AdwCleaner indir ve tarat.

Şimdi okudum, evet. Google'ı sıfırlamak da işe yarayabilir. Ayrıca AdwCleaner neyi sildiyse bırak silsin, belki sen fark etmemişsindir ama yine virüs olabilir o dosyalarda.

Eğer bu yöntemlerin hiçbirisi işe yaramazsa format atabilirsin.
Sorun düzeldimi emin değilim birazdan yeniden başlatım , sizi bilgilendireceğim

Bildirim gibi değil bilgisayar açılınca direk otomatik chorm açılıyor ve oyun reklamı sayfası açılıyor (ana sayfa bozulmamış)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows defender bir şey bulamıyor ve şuanda format atamam tahminen regedit dosyaları ile alakalı bir durum ama nasıl bulup sileceğim emin değilim
Dosyaların nerede olduğunu biliyorsan dosya gezgininden bul eğer nerede olduğunu bilmiyorsan ama adını biliyorsan dosya gezginin arama kısmına yaz orada cıkar

@oguzkagan08 Malvare ile tarattim bilmediğim tüm şeyleri karantinaya alıp sildim. Bilgisayarı yeniden başlattım ve sayfa açılmadı şimdilik çözülmüş gibi duruyor umarım geri gelmez, teşekkür ederim tavsiyen için

@oguzkagan08 Malvare ile tarattim bilmediğim tüm şeyleri karantinaya alıp sildim. Bilgisayarı yeniden başlattım ve sayfa açılmadı şimdilik çözülmüş gibi duruyor umarım geri gelmez, teşekkür ederim tavsiyen için
İşe yaradıysa ne mutlu bana :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,286
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri