Hp victus 16 açılmıyor ACİL ACİL

Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar bende hp victus 16 s0036nt var 2 yıl önce aldım 2 ay öncede garantisi bitti başıma geleni anlatayım. 3 hafta önce monitör aldık neyse aldıktan 7-8 gün geçti monitörün ekranı gidip gelmeye başladı biraz araştırdım nividia güncellemesi geldiğinde öyle oluyormuş neyse güncelledim düzelmedi. ondan sonra sorun monitörde herhalde deyip farklı hdmı ve dğı kablosu denedim düzelmedi başka laptop(o da hp victus 16 e1xxnt serisi) denedim aynı sorun olmadı sorun monitörde değilmiş geri bu sefer laptop üzerinde araştırmaya başladım bu s serisinde kronik hall sensörü arızası varmış ama bu sırada nvida driverlerini falan silip tekrar yüklüyorum. bu sefer laptobun ekranı gidip gelmeye başladı sadece monitörde oluyordu neyse pc yi yük altına sokup tekrar deniyeyim dedim oyuna girdim sürekli görüntü gidip gelmeye başladı bende alt + f4 attım kapattım bilgisayarı 1,5-2 sonra tekrar açmaya çalıştım güç tuşuna basıyorum basıyorum açılmıyor sorunum bu acil yardım edin kafayı yiyeceğim garantisi bittikten sonra başımıza gelmesi acayip can sıkıyor ACİL YARDIM ACİL YARDIM LÜTFEN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,641
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska
Geri