Neler Yeni

silindi

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
İnternet üzerinden garanti hesabı açtırmıştım kredi kartı için, garantide şu şekilde ilerledi, tebde de benzer şekilde olabilir.

1- Görüntülü görüşmeden önce, bazı bilgileri dolduruyorsun ad, soyad, tcno vs. En son görüntülü görüşme aşamasında sesli onay ve tc kimliğinin önlü arkalı resmini gönderiyorsun, adım adım söylüyorlar sana ne yapacağını. Daha sonra tekrar bir onay sayfasına yönlendiriyor ve orada da onay veriyorsun.

2- Garantide 6-7 iş günü sürdü.

3- Kartı bizzat sen alacaksan yazabilirsin, kartı başkasına teslim etmiyorlar. Yada bu durum sadece kredi kartında geçerli olabilir, bu konuda tam bilgim yok.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet üzerinden garanti hesabı açtırmıştım kredi kartı için, garantide şu şekilde ilerledi, tebde de benzer şekilde olabilir.

1- Görüntülü görüşmeden önce, bazı bilgileri dolduruyorsun ad, soyad, tcno vs. En son görüntülü görüşme aşamasında sesli onay ve tc kimliğinin önlü arkalı resmini gönderiyorsun, adım adım söylüyorlar sana ne yapacağını. Daha sonra tekrar bir onay sayfasına yönlendiriyor ve orada da onay veriyorsun.

2- Garantide 6-7 iş günü sürdü.

3- Kartı bizzat sen alacaksan yazabilirsin, kartı başkasına teslim etmiyorlar. Yada bu durum sadece kredi kartında geçerli olabilir, bu konuda tam bilgim yok.
Cevabınız için teşekkürler.
Yeni kimlik kartı gerekli mi bu işlemler için?

Son düzenleme:

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Cevabınız için teşekkürler.
Yeni kimlik kartı gerekli mi bu işlemler için? Ve hesap açmak için kimlik kartında fotoğrafımız olmak zorunda mı?
İki konuda da bilgim yok maalesef ama fotoğraf zorunluluğu olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom