̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Tc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
Amazon' a verebilirsin en güveniliri o en azından.

Satın alma işlemi yapıldığında adınıza bir fatura kesilir. Bu faturanın kesilebilmesi için yani vergi yükümlülüğümüzü tamamlayabilmek için vatandaşlık numarasına ihtiyacımız var, bu yasal bir zorunluluk olduğu için vatandaşlık numaranız talep edilmektedir.

Hem fatura hemde ürün tesliminde doğrulama için çoğu satıcı tc bilgisini ister zaten söylediğiniz siteler milyonlarca satış yapmış güvenilir siteler sorun yaşamazsınız

T.C nonuz üzerinden adınıza fatura kesiliyor ve ürün tamamen sizin oluyor hocam (garanti açısından)

Tc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
devletin arşivlerinden defalarca sızdı tcler. çok da şeyapmamak lazım. ben veriyorum isteyene :D

Hocam ürün satın alıyorsunuz, herhalde TC isteyecek. Adınıza şirket vs. açmıyor kimse 🙃

Yasal olarak ad soyad falan yeterli olmuyor TC şart.

Geri