Silindi

BvMSp7fCIAAi1Q8.png

İse gidiyon 10 saat calisiyom twittera giriyorum bir bakiyorum suriyelinin hiri karilari cekiyor turistleri cekiyor malum sahis millerle dalga geciyor birisi muhalefetim diye koltuk sevdasi yapiyor ben trameaya biniyorum adama diyorum gecebilirmiyim diyor ben turkce bilmiyorum cemberlitas a fatihe gidn her yer arapca turkce zor ekonomi desen yerlerde bi yemek yiyim guzepce bir bakiyorum bir lahmacun 20 TL benim gunluk kazancim 100 TL zaten ciragim yolculuk cekiyorum sagolsun araplar yuzunden otobusun %70 i suriyeli hele bir tanesi gordum p li birseye bakiyordu sonra otobusler fransizca konusan z3ncilerle dolu lan bur turk olmazmi elin kiegizi bile bilmiyor turkceyi kazak mi dersin ulke turkiye birlesik devletleri sanki hele o arap karilarin sacini yolasim geliyor. Bi tanesi gelmis cik ordan pis turk diyor bende bagirdim dogru konus diye kocasi olmasa yapisitiricam bi tane neyse multecileri birak twittera girdik s a k s o diye bir hashtag gordum tikladim bir de ne goreyim dayimin patronu ve babamin calistigi yerin hemen yani olan ihlas holding ceosu escinsel mis lan midem bulandi bune olm dedim bir de zamaninda eski oturdugum yerin milletvekili adayiymis ulkeyi terk etmeyip asker olayim diyorum askerleri dovuyorlar sirf abd ve fetonun kopegi olmak icin askerleri olduruyorlar.tamam hadi pc muhendisi olayim diyorum kazancagim maas 10 bin TL bu birseye yetmez 3 cocuklu bir aile icin yurtdisina cikip bunlarin eline terk etmek istemiyorum ama hadostlar biz burdayiz buyuk ihtimalle yin ebu namussuzlar kazancak ama insallah kazanmazlar admin uyai verme o kelimeye vallaha baska sekilde yazamazdim konuyu da kapama.
Mevcut hükümet varken gitmemek bana çok tuhaf geliyor. Su alan bir gemiyi bardakla boşaltmaya çalışıyorsunuz. Halbuki başımızdaki gidip su alan yer kapansa kaşıkla da boşaltırız sorun yok. Okyanusun ortasında batarken kaçmak yerine kalayım diyorsunuz. Hayata 1 kere gelindiğini unutmamak gerek.

İse gidiyon 10 saat calisiyom twittera giriyorum bir bakiyorum suriyelinin hiri karilari cekiyor turistleri cekiyor malum sahis millerle dalga geciyor birisi muhalefetim diye koltuk sevdasi yapiyor ben trameaya biniyorum adama diyorum gecebilirmiyim diyor ben turkce bilmiyorum cemberlitas a fatihe gidn her yer arapca turkce zor ekonomi desen yerlerde bi yemek yiyim guzepce bir bakiyorum bir lahmacun 20 TL benim gunluk kazancim 100 TL zaten ciragim yolculuk cekiyorum sagolsun araplar yuzunden otobusun %70 i suriyeli hele bir tanesi gordum p li birseye bakiyordu sonra otobusler fransizca konusan z3ncilerle dolu lan bur turk olmazmi elin kiegizi bile bilmiyor turkceyi kazak mi dersin ulke turkiye birlesik devletleri sanki hele o arap karilarin sacini yolasim geliyor. Bi tanesi gelmis cik ordan pis turk diyor bende bagirdim dogru konus diye kocasi olmasa yapisitiricam bi tane neyse multecileri birak twittera girdik s a k s o diye bir hashtag gordum tikladim bir de ne goreyim dayimin patronu ve babamin calistigi yerin hemen yani olan ihlas holding ceosu escinsel mis lan midem bulandi bune olm dedim bir de zamaninda eski oturdugum yerin milletvekili adayiymis ulkeyi terk etmeyip asker olayim diyorum askerleri dovuyorlar sirf abd ve fetonun kopegi olmak icin askerleri olduruyorlar.tamam hadi pc muhendisi olayim diyorum kazancagim maas 10 bin TL bu birseye yetmez 3 cocuklu bir aile icin yurtdisina cikip bunlarin eline terk etmek istemiyorum ama hadostlar biz burdayiz buyuk ihtimalle yin ebu namussuzlar kazancak ama insallah kazanmazlar admin uyai verme o kelimeye vallaha baska sekilde yazamazdim konuyu da kapama.
dostum geçen 76d ye bindik arkadaşla size şöyle anlatayım yanınızda 1 arkadaşınızla beraber hindistanda ırakta falan otobüse bindğinizi düşünün kafamı kaldırıyorum bitane tr vatandaşı olmaz mı hıaa
Post automatically merged:

bit pazarı gibi ne ararsan var

Dostum.
Bunları biz düzelticez.
Şuan hiç bir siyasiden hayır ve bizi anlamasını beklemeyin.
Bu durumları bir sonraki siyasileri çözücek.
O yüzden ben hiç bir partiyi desteklemiyorum ve düzelteceğine inanmıyorum.
Bunları gördün artık bunların bilincinde olup sonraki adımlarımızı atmalıyız.
Ben bu siyasilerden ümit DUYMUYORUM

Dostum.
Bunları biz düzelticez.
Şuan hiç bir siyasiden hayır ve bizi anlamasını beklemeyin.
Bu durumları bir sonraki siyasileri çözücek.
O yüzden ben hiç bir partiyi desteklemiyorum ve düzelteceğine inanmıyorum.
Bunları gördün artık bunların bilincinde olup sonraki adımlarımızı atmalıyız.
Ben bu siyasilerden ümit DUYMUYORUM
"AKP'li değilim"i eklemeyi unutmuşsun ama onsuz olmaz.

Bence 2023’te ülke içi savaş olucak. Akp bunları ona oy versin diye bu kadar abartıyor ki öyle olucak zaten.

Seni anlıyorum fakat yapacak bir şey yok.
Bizler daha genciz uzun ama bir yandan da kısa bir zamanımız var.
Twitter'dan sosyal medyadan sesimizi duyurmak gerekiyor.
Şuanda gündem aşırı kötü ve mide bulandırıcı fakat bir yerden sonra takmamak gerekiyor çünkü sosyal yaşantımızıda etkileyebiliyor.
Dün işyerine bir suriyeli geldi profil alacaktı, dedim ne istiyorsunuz falan, adam porof diyor anlamıyorum. En son dedim gel depoya gidelim gösterir diye.
Sonra bağırarak ben anlamıyorum türkişçe falan diyor.
Sonra arapça biliyonumu arapçaa dedi, dedim bilmiyorum sen türkçe biliyonmu diye.
En son kimse arapça bilmiyor nalet gelsin bu ülkeden diyip dışarı çıktı.
O işyerinde bir saygınlığım olmasa adamın yüzünün tam ortasına bi yumruk atardım o kadar sinir oldum ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,112
Üyeler
191,036
Son üye
Tiscard
Geri