NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende seniSen niye delirdin ki öyle sakinleş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sewiyom seni ya
bende seniSen niye delirdin ki öyle sakinleş
Sewiyom seni ya
Hangi oyunu alıcan bendensinbende seni
anlamadımHangi oyunu alıcan bendensin
Anamızdan zorla bir șey alacak kadar șerefsiz değil bu insanlar.Sen öyleysen bilemem.sen de annesinden 15 TL alamayan birine göre fazla delikanlısın haspam
Konuyu bilmeden yorum yapma moron herifAnamızdan zorla bir șey alacak kadar șerefsiz değil bu insanlar.Sen öyleysen bilemem.
Yaşınız kaç acaba tam olarak ona göre bir çözüm önerisi sunarım.Merhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.
Ek olarak 50 TL mi vermedi.
Kart steamde sıkıntı çıkarıyorsa. Perdigital'den alMerhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.
Konuyu okumadan yorum yaptım ya bende zaten.Hadi yallah annrne.Konuyu bilmeden yorum yapma moron herif
kardeşim denedim yaalan mı atcam arkaadaş.üst mesajlara baktım da o karta bahane bulmuşsun bu karta bahane bulmuşsun madem çok istiyorsan 2tl yi di ver yani ne olucak, buradaki arkadaşlar sana çözüm önerisi bulundukça hepsine bir olumsuzluk bulmuşsun. 18 yaş altı açabileceğin birçok kart var, sıkıntı yaşatacağını da sanmıyorum ben 13 14 yaşından beri ön ödemeli kartı olan bankaları kullanıyorum, normal banka hesaplarım da var onlar olmasına rağmen halen de kullanırım. Kart alamıyorsan sanal kart aç, ücretsiz sanal kart sağlayan ön ödemeli kartlar var, papara 1tl kesiyorsa diğerlerine bak , paparanın 1tl kesmesi de sorun değil, bir arkadaşından attır hiç mi bir arkadaşının böyle kartı hesabı yok, hiç yapamıyorsan kartı olan bi arkadaşına ver parasını aldır, hediye attır kendine . Ben lisedeyken bir arkadaşın hep oyunlarını ben alırdım, parasını verirdi, oyununu atardım, kuzenim vs küçük olduğu için parasını verirdi oyunu atardım,alacak olduğu bir şey olunca sipariş verirdim. yani bunlardan birini yapmak çok zor değil.
Sen ne istiyorsun şimdi bana söyler misin rica etsem, ben alayım bazı arkadaşlarımız için bu paralar ailelere göre israf veya gereksiz ama bize göre normal gelebiliyor. Rahat edip mutlu olucaksan söylemen yeterliMerhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.