tatonosxxl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
(silindi)
Son düzenleme:
Sensörüne toz kaçmış olma ihtimali var, bende Darmoshark m3 kullanıyorum aynısı başıma gelmiştimerhaba vgn f1 pro max kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir ve mouse bazen okumuyor tam ve takılıyor sanki bi gariplik var gibi hasar almadı mouse toz fln kaçmış olabilirmi içine ne yapmam lazım?
Ben kendi mouse'umun sensörünü ıslak mendil ve kuru peçete ile silmiştim, sensör kısmına parmağım girmediği için toplu iğnenin baş kısmı ile peçeteyi oraya sokarak sildimSensörüne toz kaçmış olma ihtimali var, bende Darmoshark m3 kullanıyorum aynısı başıma gelmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca güncel dongle ve mouse driverını kullandığına dikkat et
Arkadaşın dediği gibide direkt garantiye yollayabilirsinBen kendi mouse'umun sensörünü ıslak mendil ve kuru peçete ile silmiştim, sensör kısmına parmağım girmediği için toplu iğnenin baş kısmı ile peçeteyi oraya sokarak sildim
(silindi)
İçi açıldığı için garantisi iptal olur mu bilemiyorum. Onun yerine satın aldığın firmaya yollasan daha mantıklı geliyor. Eğer garantisi devam ediyorsabir bilgisayarcıya götürüp tanıdığım bir bilgisayarcıya güvendiğim içini açtırıp temizletsem nasıl olur?
(silindi)
Ben olsam tanıdığım bi bilgisayarcıya götüreceğime, wraith'e yollardım daha iyievet devam ediyor wraithden aldım
(silindi)
Wraith'e whatsapp üzerinden sorabilirsin kaç gün süreceğinine kadar sürer onu bilmiyorum garanti veya servisi o yüzden endişeleniyorum ama wraithin merkeziyle aynı ilçedeyim direkt kargo çok hızlı gidip geliyor sabah çıkan kargo neredeyse öğlen geliyor