(silindi)

merhaba vgn f1 pro max kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir ve mouse bazen okumuyor tam ve takılıyor sanki bi gariplik var gibi hasar almadı mouse toz fln kaçmış olabilirmi içine ne yapmam lazım?
Sensörüne toz kaçmış olma ihtimali var, bende Darmoshark m3 kullanıyorum aynısı başıma gelmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca güncel dongle ve mouse driverını kullandığına dikkat et

Sensörüne toz kaçmış olma ihtimali var, bende Darmoshark m3 kullanıyorum aynısı başıma gelmişti

Ayrıca güncel dongle ve mouse driverını kullandığına dikkat et
Ben kendi mouse'umun sensörünü ıslak mendil ve kuru peçete ile silmiştim, sensör kısmına parmağım girmediği için toplu iğnenin baş kısmı ile peçeteyi oraya sokarak sildim

Ben kendi mouse'umun sensörünü ıslak mendil ve kuru peçete ile silmiştim, sensör kısmına parmağım girmediği için toplu iğnenin baş kısmı ile peçeteyi oraya sokarak sildim
Arkadaşın dediği gibide direkt garantiye yollayabilirsin

bir bilgisayarcıya götürüp tanıdığım bir bilgisayarcıya güvendiğim içini açtırıp temizletsem nasıl olur?
İçi açıldığı için garantisi iptal olur mu bilemiyorum. Onun yerine satın aldığın firmaya yollasan daha mantıklı geliyor. Eğer garantisi devam ediyorsa

evet devam ediyor wraithden aldım
Ben olsam tanıdığım bi bilgisayarcıya götüreceğime, wraith'e yollardım daha iyi

Göndermeden önce dongle ve mouse driverını kontrol et

ne kadar sürer onu bilmiyorum garanti veya servisi o yüzden endişeleniyorum ama wraithin merkeziyle aynı ilçedeyim direkt kargo çok hızlı gidip geliyor sabah çıkan kargo neredeyse öğlen geliyor
Wraith'e whatsapp üzerinden sorabilirsin kaç gün süreceğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,432
Üyeler
197,462
Son üye
Haxzf
Geri