Kablo internet hızını etkiler mi örneği. 1000mbp hızım var dandik kablo 1000 mbp si iletirmi yoksa sadece malzeme kalitesi mi
Direkt bunu al hocam fiyatı gerçekten çok ucuz bu markanın çok ürününü kullandım, bu fiyat bu ürüne göre çok ucuz.
O kadar yüksek hızlarda tabi etkiler. Kablo kötüyse 1000 yerine 700 800 görürsün. Bağlantı kopmaları bile yaşarsın. Ben şuan 50 hız kullanıyorum hep 50 kullanacağım kabloyu da 7.5 metre kullanacağım için cat6 cat7 cat8 farketmiyor İnternet üzerinden alacağım için burda konu açtım. Yoksa herhangi bi elektrikçiden alabilirim.Kablo internet hızını etkiler mi örneği. 1000mbp hızım var dandik kablo 1000 mbp si iletirmi yoksa sadece malzeme kalitesi mi
tesekkurlerO kadar yüksek hızlarda tabi etkiler. Kablo kötüyse 1000 yerine 700 800 görürsün. Bağlantı kopmaları bile yaşarsın. Ben şuan 50 hız kullanıyorum hep 50 kullanacağım kabloyu da 7.5 metre kullanacağım için cat6 cat7 cat8 farketmiyor İnternet üzerinden alacağım için burda konu açtım. Yoksa herhangi bi elektrikçiden alabilirim.