6 yıl türk telekom kullanmıştım eskiden gerçekten çok kötüydü sonrasında tahhütümü iptal ettirip türknetin 100mbpslik paketine geçiş yaptım 8 ay kullandım ilk 4 ay çok iyiydi sonraki 5 ay ise rezalet seviyedeydi sürekli kopmalar oluyor hızım sürekli 50-60 mbpslerde geziyor her destek talebi oluşturduğumda sorun çözüldü diyorlardı çözülüyordu fakat 1 hafta geçmeden tekrardan aynı şeyler başlıyordu artık dayanamadım 8 ayın sonunda türknetide iptal ettirdim sonrasında adresime türktelekom fiber altyapı geldiğini öğrenince 200mbps fiber paketine başvurdum 1 yıldırda türktelekom kullanmaktayım yüksek fiyat istemelerinin dışında hiçbir sorun yaşamadım hızım sürekli 200-210 arasında geziyor upload 30-40 arasında dolaşıyor gayet memnunum türktelekom fiberi tavsiye ederimİyi günler. Ben Türk Telekom 24 Mbps VDSL HiperNet kullanıyordum. Taahhüt süremin son ayında TurkNet 100 Mbps hıza geçtim. Hız testinde 70 ile 90 arası hız gösteriyordu. Türk Telekom'un verdiği ZyXEL modem takılıydı. İndirmede sorun yaşamıyordum sayfalar hızlı bir şekilde açılıyordu ama oyun oynayamıyordum. Türk Telekom'un 8, 16, 24 Mbps hızlı paketlerinde oynayabiliyorken TurkNet'in 70-90 arası verdiği hızda oyun oynanmıyordu. Oyunda takılma ileri atma gibi sorunlar çıkıyordu. Bu yüzden ilk hediye ayında TurkNet'i kapattım. Tekrar Türk Telekom 24 Mbps aboneliği başlattım. Aradan birkaç ay geçti binaya fiber kablo çektiler ve beni arayıp fibere geçirelim mi dediler. Zaten taahhüt yenileme zamanında fibere mecbur geçecekmişim. Ben de kabul ettim. Gelip GPON ve modem taktılar. Şimdi Türk Telekom fiber altyapısı gelmişken TurkNet'e geçersem oyundaki takılma ileri atma problemim düzelmiş olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
istanbul-antalya-izmir-ankara gibi direk hob kaynağından sekebileceğin yerde oturmuyorsan malesef türknet ping olarak performanslı değil (pingin sayısı değil, dediğiniz şekilde oyunlarda sekme gibi şeyler), bende türknet vdsl kullanırken fibere geçtim, müthiş bir fark yoktu, sonra tt fibere geçince asıl fark orda oldu, tabi işin içinde fiyatta önemliİyi günler. Ben Türk Telekom 24 Mbps VDSL HiperNet kullanıyordum. Taahhüt süremin son ayında TurkNet 100 Mbps hıza geçtim. Hız testinde 70 ile 90 arası hız gösteriyordu. Türk Telekom'un verdiği ZyXEL modem takılıydı. İndirmede sorun yaşamıyordum sayfalar hızlı bir şekilde açılıyordu ama oyun oynayamıyordum. Türk Telekom'un 8, 16, 24 Mbps hızlı paketlerinde oynayabiliyorken TurkNet'in 70-90 arası verdiği hızda oyun oynanmıyordu. Oyunda takılma ileri atma gibi sorunlar çıkıyordu. Bu yüzden ilk hediye ayında TurkNet'i kapattım. Tekrar Türk Telekom 24 Mbps aboneliği başlattım. Aradan birkaç ay geçti binaya fiber kablo çektiler ve beni arayıp fibere geçirelim mi dediler. Zaten taahhüt yenileme zamanında fibere mecbur geçecekmişim. Ben de kabul ettim. Gelip GPON ve modem taktılar. Şimdi Türk Telekom fiber altyapısı gelmişken TurkNet'e geçersem oyundaki takılma ileri atma problemim düzelmiş olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
Gpon hepsinden farklı bir altyapı kardeşim ben müşterime 1000 mbps verdim adam hız testi attı 993 mbps alıyor. Gpon diğerlerinden ayrı oluyor fazla kayıp olmuyorİyi günler. Ben Türk Telekom 24 Mbps VDSL HiperNet kullanıyordum. Taahhüt süremin son ayında TurkNet 100 Mbps hıza geçtim. Hız testinde 70 ile 90 arası hız gösteriyordu. Türk Telekom'un verdiği ZyXEL modem takılıydı. İndirmede sorun yaşamıyordum sayfalar hızlı bir şekilde açılıyordu ama oyun oynayamıyordum. Türk Telekom'un 8, 16, 24 Mbps hızlı paketlerinde oynayabiliyorken TurkNet'in 70-90 arası verdiği hızda oyun oynanmıyordu. Oyunda takılma ileri atma gibi sorunlar çıkıyordu. Bu yüzden ilk hediye ayında TurkNet'i kapattım. Tekrar Türk Telekom 24 Mbps aboneliği başlattım. Aradan birkaç ay geçti binaya fiber kablo çektiler ve beni arayıp fibere geçirelim mi dediler. Zaten taahhüt yenileme zamanında fibere mecbur geçecekmişim. Ben de kabul ettim. Gelip GPON ve modem taktılar. Şimdi Türk Telekom fiber altyapısı gelmişken TurkNet'e geçersem oyundaki takılma ileri atma problemim düzelmiş olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
TTNET ile sorun yaşamıyorum fiyatlardan dolayı böyle bir düşüncem var. TurkNet'te 12 ay taahhütlü sabit fiyat seçeneği varmış onu düşünüyorum açıkçası.Hocam bende tt kullanıyordum çok yüksek fiyat isteyince kablonet geçtim ama upload hızım 8den 4e düştü keşke geçmeseydim diyorum bazen ama tt ile sorun yaşamıyosan geçmenin manası yok.
Benim de Türk Telekom'la ilgili bir sıkıntım yok sadece fiyatlar çok arttı. TurkNet'i düşünme sebebim ise 12 ay sabit fiyatla taahhüt olabiliyormuş bu yüzden başka sebebi yok. Büyük olasılıkla biraz fazla para verip Telekom'da kalacağım gibi görünüyor.6 yıl türk telekom kullanmıştım eskiden gerçekten çok kötüydü sonrasında tahhütümü iptal ettirip türknetin 100mbpslik paketine geçiş yaptım 8 ay kullandım ilk 4 ay çok iyiydi sonraki 5 ay ise rezalet seviyedeydi sürekli kopmalar oluyor hızım sürekli 50-60 mbpslerde geziyor her destek talebi oluşturduğumda sorun çözüldü diyorlardı çözülüyordu fakat 1 hafta geçmeden tekrardan aynı şeyler başlıyordu artık dayanamadım 8 ayın sonunda türknetide iptal ettirdim sonrasında adresime türktelekom fiber altyapı geldiğini öğrenince 200mbps fiber paketine başvurdum 1 yıldırda türktelekom kullanmaktayım yüksek fiyat istemelerinin dışında hiçbir sorun yaşamadım hızım sürekli 200-210 arasında geziyor upload 30-40 arasında dolaşıyor gayet memnunum türktelekom fiberi tavsiye ederim
Aynen TurkNet hızlı indiriyor ama oyunda Türk Telekom 8 Mbps hızdan daha kötü performans veriyorduistanbul-antalya-izmir-ankara gibi direk hob kaynağından sekebileceğin yerde oturmuyorsan malesef türknet ping olarak performanslı değil (pingin sayısı değil, dediğiniz şekilde oyunlarda sekme gibi şeyler), bende türknet vdsl kullanırken fibere geçtim, müthiş bir fark yoktu, sonra tt fibere geçince asıl fark orda oldu, tabi işin içinde fiyatta önemli
GPON hepsinden ayrı bir altyapı derken anlamadım. GPON dediğim şey dışarıdan gelen kablonun takıldığı küçük cihaz oradanda modeme kablo gidiyor ben mi yanlış anladım dediğinizi acaba.Gpon hepsinden farklı bir altyapı kardeşim ben müşterime 1000 mbps verdim adam hız testi attı 993 mbps alıyor. Gpon diğerlerinden ayrı oluyor fazla kayıp olmuyor
Gpon da evin içine kadar cam kablo geliyor 1000 mbps dwsteği varTTNET ile sorun yaşamıyorum fiyatlardan dolayı böyle bir düşüncem var. TurkNet'te 12 ay taahhütlü sabit fiyat seçeneği varmış onu düşünüyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de Türk Telekom'la ilgili bir sıkıntım yok sadece fiyatlar çok arttı. TurkNet'i düşünme sebebim ise 12 ay sabit fiyatla taahhüt olabiliyormuş bu yüzden başka sebebi yok. Büyük olasılıkla biraz fazla para verip Telekom'da kalacağım gibi görünüyor.
Aynen TurkNet hızlı indiriyor ama oyunda Türk Telekom 8 Mbps hızdan daha kötü performans veriyordu
GPON hepsinden ayrı bir altyapı derken anlamadım. GPON dediğim şey dışarıdan gelen kablonun takıldığı küçük cihaz oradanda modeme kablo gidiyor ben mi yanlış anladım dediğinizi acaba.
Hocam arada çok uçuk bir fiyat farkı yoksa ttde kalın derim.TTNET ile sorun yaşamıyorum fiyatlardan dolayı böyle bir düşüncem var. TurkNet'te 12 ay taahhütlü sabit fiyat seçeneği varmış onu düşünüyorum açıkçası.
Benim de Türk Telekom'la ilgili bir sıkıntım yok sadece fiyatlar çok arttı. TurkNet'i düşünme sebebim ise 12 ay sabit fiyatla taahhüt olabiliyormuş bu yüzden başka sebebi yok. Büyük olasılıkla biraz fazla para verip Telekom'da kalacağım gibi görünüyor.
Aynen TurkNet hızlı indiriyor ama oyunda Türk Telekom 8 Mbps hızdan daha kötü performans veriyordu
GPON hepsinden ayrı bir altyapı derken anlamadım. GPON dediğim şey dışarıdan gelen kablonun takıldığı küçük cihaz oradanda modeme kablo gidiyor ben mi yanlış anladım dediğinizi acaba.