Knk ben satarken şey yapıyorum videoya çekiyorum ve bak şuan çalışıyor iade almam söyliyeyim diyorum ve karşı taraf tamam yazarsa bunu ss alıyorum sende öyle yap ayrıca iade alma.Bu bir tür kişi tarafından mı yapılıyor bilmiyorum fakar bu sefer iade almayacağım. Letgo'da kargoyla Zotac GTX 980 sattım, alan kişi kargo gelince bana görüntü vermediğini söyledi, arkadaş ile aramızda 300 KM var nerdeyse arkadaş gerçek ismimi bile bilmiyor bu sefer satmadan önce 2 video çektim ve arkadaşa iade almayacağımı söyledim, bu kim tarafından yapılıyor bilmiyorum fakat sanırım belli bir amaç var, 2. El üründe iadr olmaz değil mi?
Sizin şanssızlığınız bence, ben o kadar GET, havale sonrası alım-satım yaptım, sorun çıkmadı hiç.Bu bir tür kişi tarafından mı yapılıyor bilmiyorum fakar bu sefer iade almayacağım. Letgo'da kargoyla Zotac GTX 980 sattım, alan kişi kargo gelince bana görüntü vermediğini söyledi, arkadaş ile aramızda 300 KM var nerdeyse arkadaş gerçek ismimi bile bilmiyor bu sefer satmadan önce 2 video çektim ve arkadaşa iade almayacağımı söyledim, bu kim tarafından yapılıyor bilmiyorum fakat sanırım belli bir amaç var, 2. El üründe iadr olmaz değil mi?
Geçen intel 9.nesil sistem satan sen değil miydin?Bu bir tür kişi tarafından mı yapılıyor bilmiyorum fakar bu sefer iade almayacağım. Letgo'da kargoyla Zotac GTX 980 sattım, alan kişi kargo gelince bana görüntü vermediğini söyledi, arkadaş ile aramızda 300 KM var nerdeyse arkadaş gerçek ismimi bile bilmiyor bu sefer satmadan önce 2 video çektim ve arkadaşa iade almayacağımı söyledim, bu kim tarafından yapılıyor bilmiyorum fakat sanırım belli bir amaç var, 2. El üründe iadr olmaz değil mi?
2. Elde o şekilde bir kanun var mı? Kanıtınız var mı acaba?1hafta içinde koşulsuz şartsız geri almanız gerekiyor kanun böyle ama alici ***** belki slotu uymuyordur zırt diye almıştır adam madur olmasin diye geri al derim ama sana kalmis