Neler Yeni

Silinen KONU

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Lütfen alma. Almamalısın. Videolar varsa ve iade almayacağını baştan söylediysen ve test etmediyse hiçbir hakkı yok.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiçbir türlü iade alma zaten de GeT ile mi sattın? Merak ettim.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hocam bu sizin başınıza 2. defa geliyor galiba ya da ben yanlış hatırlıyorum.
Kesinlikle iade almayın.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu bir tür kişi tarafından mı yapılıyor bilmiyorum fakar bu sefer iade almayacağım. Letgo'da kargoyla Zotac GTX 980 sattım, alan kişi kargo gelince bana görüntü vermediğini söyledi, arkadaş ile aramızda 300 KM var nerdeyse arkadaş gerçek ismimi bile bilmiyor bu sefer satmadan önce 2 video çektim ve arkadaşa iade almayacağımı söyledim, bu kim tarafından yapılıyor bilmiyorum fakat sanırım belli bir amaç var, 2. El üründe iadr olmaz değil mi?
Knk ben satarken şey yapıyorum videoya çekiyorum ve bak şuan çalışıyor iade almam söyliyeyim diyorum ve karşı taraf tamam yazarsa bunu ss alıyorum sende öyle yap ayrıca iade alma.

Son düzenleme:

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bu bir tür kişi tarafından mı yapılıyor bilmiyorum fakar bu sefer iade almayacağım. Letgo'da kargoyla Zotac GTX 980 sattım, alan kişi kargo gelince bana görüntü vermediğini söyledi, arkadaş ile aramızda 300 KM var nerdeyse arkadaş gerçek ismimi bile bilmiyor bu sefer satmadan önce 2 video çektim ve arkadaşa iade almayacağımı söyledim, bu kim tarafından yapılıyor bilmiyorum fakat sanırım belli bir amaç var, 2. El üründe iadr olmaz değil mi?
Sizin şanssızlığınız bence, ben o kadar GET, havale sonrası alım-satım yaptım, sorun çıkmadı hiç.
İade almayın bu arada.

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
1hafta içinde koşulsuz şartsız geri almanız gerekiyor kanun böyle ama alici ***** belki slotu uymuyordur zırt diye almıştır adam madur olmasin diye geri al derim ama sana kalmis

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Geçen intel 9.nesil sistem satan sen değil miydin?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
1hafta içinde koşulsuz şartsız geri almanız gerekiyor kanun böyle ama alici ***** belki slotu uymuyordur zırt diye almıştır adam madur olmasin diye geri al derim ama sana kalmis
2. Elde o şekilde bir kanun var mı? Kanıtınız var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann
Top Bottom