Neler Yeni

Silinmeyen uygulama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim,bir dosya indirdikten sonra yanlışla kurduğum program ile ilgili sorun yaşıyorum 4 tane program kuruldu diğerlerini programların kendi uninstalleri ile sildim bu uygulamayıda öyle silmeye çalıştım fakat program durmadan çalıştığı için silemiyorum görev yöneticisindende kapatamıyorum yardımcı olurmusunuz?
1.png
2.png

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim,bir dosya indirdikten sonra yanlışla kurduğum program ile ilgili sorun yaşıyorum 4 tane program kuruldu diğerlerini programların kendi uninstalleri ile sildim bu uygulamayıda öyle silmeye çalıştım fakat program durmadan çalıştığı için silemiyorum görev yöneticisindende kapatamıyorum yardımcı olurmusunuz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Programa sağ tıkla ayrıntılara git'e bas,oradan görevi sonlandırmayı dene.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim,bir dosya indirdikten sonra yanlışla kurduğum program ile ilgili sorun yaşıyorum 4 tane program kuruldu diğerlerini programların kendi uninstalleri ile sildim bu uygulamayıda öyle silmeye çalıştım fakat program durmadan çalıştığı için silemiyorum görev yöneticisindende kapatamıyorum yardımcı olurmusunuz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp silin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,638
Üyeler
161,104
Son üye