Silinsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
17
Uygun Olmayan Konu Başlığı

DELL 24" S2425H 8Ms 100Hz FULL HD IPS MONITOR​

Normal piyasa fiyatı 6000 liranın üzerinde. Yabancıların yorumlarını incelediğimde görüntü kalitesi epey beğenilmiş. Şahsen kendim de bir tane satın aldım. Kendinden 5 watt hoparlörlü. Hoparlör kalitesi de beğenilmiş ortalamanın üstü diyorlar.

Oyun da oynatır film de izletir video düzenleme işleri için de çok ideal diyebiliriz.

Üretim yılı yanılmıyorsam 2024.

%99 srgb özellikli.

100hz 8ms monitöre bu para bence verilmez

100hz 8ms monitöre bu para bence verilmez
Sırf oyun oynamak için tercih edilmeyebilir. Ben 100 hz ile 144 hz arasındaki farkı gözümle çok net farkedemem. 1 ms ile 8 ms arasındaki farkı da. Zaten çoğu firmada 1 ms belirtmesine rağmen hemen hemen 6 8 ms civarında bir değer alınıyor.

Sırf oyun oynamak için tercih edilmeyebilir. Ben 100 hz ile 144 hz arasındaki farkı gözümle çok net farkedemem. 1 ms ile 8 ms arasındaki farkı da. Zaten çoğu firmada 1 ms belirtmesine rağmen hemen hemen 6 8 ms civarında bir değer alınıyor.
100hz ile 144 hz arasındaki farkı fark edersin gözünle

Yabancılar güzel reklamını yapmış demek ki ama ne yazık ki bu fiyata değmeyecek bir ürün

100hz ile 144hz gayet hissedilir. Kaldı ki genelde 165 kullanılır. Ürün zart zurt model olduğu için hiçbir yerde satışta değil o yüzden fiyatı sadece bir satıcının koyduğu 6k olarak görünüyor. 6K'ya 2K monitör alıyoruz neredeyse. O fiyatı zaten hiç hesaba katma, monitörün tek artısı hoparlörü olması. Displayport girişi bile yok. 500 daha verilip 165hz MSI, Asus gibi modeller tercih edilir bu monitör ne indirimli ne de sıcak fırsat.

Gaming için alınmaz bu üründe bu fiyata da alan olucağını sanmıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri