Neler Yeni

🔴Silivri Cezaevi Önünde Hareketlilik İddiası ! (Yalanlandı)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,192
İsim
Mehmet Aslan
🔴 DÜZELTME : Az önceki Silivri Cezaevi önündeki hareketlilik haberlerine Zafer Partisi Kadıköy Teşkilat Başkanı Buğra Çetinkaya tarafından yalanlama geldi , kendileri yerleşke önüne kamp kurmuşlar ve hareketlilik yokmuş haberiniz olsun. Bu vesileyle konuyu düzeltmiş olalım.

🔴ÖNEMLİ HATIRLATMA : Tekrardan bant daraltma uygulaması yapılabilir , Proton VPN X hesabından servislerini ücretsiz yaptıklarını ve ek sunucu takviyesi gerçekleştirdiklerini açıkladı , olası bir bant daraltmasında internete ihtiyacınız olursa haberiniz olsun.

Video 👇

Hareketlilik var denilen video👇

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
Lol'e dokunmadıkları sürece sıkıntı yok sonra sahur yapamıyom. Ayriyeten de tutuklanma falan da çıkacağını sanmıyorum dağ başı mı burası kardom bu kararın alınması için CB'ye karşı çıkmaları lazım veya CB'nin haberinin olmaması lazım. Fazla hayal perest düşünceler bunlar bence latife olgular. Mamafih tutuklanması gerekiyor fakat bunun olması piyasaları kötü etkiler o yüzden de bişi olmaz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lol'e dokunmadıkları sürece sıkıntı yok sonra sahur yapamıyom. Ayriyeten de tutuklanma falan da çıkacağını sanmıyorum dağ başı mı burası kardom bu kararın alınması için CB'ye karşı çıkmaları lazım veya CB'nin haberinin olmaması lazım. Fazla hayal perest düşünceler bunlar bence latife olgular. Mamafih tutuklanması gerekiyor fakat bunun olması piyasaları kötü etkiler o yüzden de bişi olmaz.
Her şeyi lole dahil edince böyle oluyorum artık sana karşı ;

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,192
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
analiz işini azaltalım :D

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Ege
🔴 Silivri Cezaevi yerleşkesinde yoğun TOMA ve OTOBÜS hareketliliği var !
Muhtemelen karar çoktan çıkarıldı şuan ifadelerin tamamlanması bekleniyor.
Ekrem İmamoğlu hakkında kuvvetle muhtemel tutuklu yargılama kararı açıklanacak.
Açıklanması sabahı bulabilir , uzun bir gece olacak.

🔴ÖNEMLİ HATIRLATMA : Muhtemelen tekrardan bant daraltma uygulanacak , Proton VPN X hesabından servislerini ücretsiz yaptıklarını ve ek sunucu takviyesi gerçekleştirdiklerini açıkladı , olası bir bant daraltmasında internete ihtiyacınız olursa haberiniz olsun.

Tek umudum bu videonun tr de çekilmiş olmayıp montaj olması

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,192
İsim
Mehmet Aslan
Tek umudum bu videonun tr de çekilmiş olmayıp montaj olması
Yani olacak olan buydu hocam pek şaşırmadım , tutuklamayacak olsalar bunları göze almazlardı. Bu erken karar verme işi çokta yabancı olduğumuz bir şey değil , Jahrein in davasında da benzer bir olay olmuştu , adam mahkeme salonuna girdiğinde karar ekranda yazıyormuş zaten direk okuyup geçmişler :D

CupOk

80+ Bronze
Daha açıklanmadan önlem alınıyor demek gayet normal bişey(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,419
Üyeler
170,542
Son üye
cilginkassar31
Top Bottom