Az daha koyarsan çoook daha iyi bir ürün.Arkadaşlar bu argb çoklayıcı nasıldır, kullanışlı mıdır ? Sadece anakartta argb portunun bulunması yeterli midir ?
Güzelmiş hocam, teşekkür ederim. Bunu not ettim.Az daha koyarsan çoook daha iyi bir ürün.
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat | Gelbura.com
Koyamazsan daha ucuzları vardı o kabloların bilgisayarmodifiyecisi' ne bak veya modifiyemalzemecisi
Üstünde tuş falan yok, sadece anakart üzerinden mi kontrol edilebiliyor?Az daha koyarsan çoook daha iyi bir ürün.
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat | Gelbura.com
Koyamazsan daha ucuzları vardı o kabloların bilgisayarmodifiyecisi' ne bak veya modifiyemalzemecisi
Çoklayıcı zaten 8 tane fan 8 tane ARGB cihaz. Fan ve argb kontrolü sende fazladan kontrolcü varsa veya anakartın destekliyse. Bende 10x argb hub var bide sıvı soğutmanın ARGB kontrolcüsü mesela.Üstünde tuş falan yok, sadece anakart üzerinden mi kontrol edilebiliyor?
Kontrolcüyü de normal ARGB portuna mı bağlıyorsun?Çoklayıcı zaten 8 tane fan 8 tane ARGB cihaz. Fan ve argb kontrolü sende fazladan kontrolcü varsa veya anakartın destekliyse. Bende 10x argb hub var bide sıvı soğutmanın ARGB kontrolcüsü mesela.
Yo kontrolcü kendi ARGB kontrolüne sahip 8 modu ve hız parlaklık ayarı yapılabiliyor ama kumandası yok o yüzden sabit rainbow yakıyorum SYNC için kullanıyorum. Anakart alınca boşa çıkacak ARGB portum olsa direkt bu kontrolcüden anakarta takarım .dKontrolcüyü de normal ARGB portuna mı bağlıyorsun?
Yok yok onu kastetmedim, kontrolcüyü bu hub'ın normal ARGB portuna mı bağlıyoruz. Bende almayı düşünüyorum da ilerde.Yo kontrolcü kendi ARGB kontrolüne sahip 8 modu ve hız parlaklık ayarı yapılabiliyor ama kumandası yok o yüzden sabit rainbow yakıyorum SYNC için kullanıyorum. Anakart alınca boşa çıkacak
Kontrolcü bu değil ama buna benzer, ARGB' leri hub' a taktım hub' dan da 1 tane kablo çıkıyor 10 tane argb' mi (id cooling' de 8 ama fan da takabiliyosun) tek giriş yapıp bu kontrolcüye taktımYok yok onu kastetmedim, kontrolcüyü bu hub'ın normal ARGB portuna mı bağlıyoruz. Bende almayı düşünüyorum da ilerde.