Neler Yeni

SilverStone PF240 montajı nasıl yapılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Yazar
Merhabalar, bugün soğutucu elime ulaştı. Fakat montaj konusu çok içime sinmedi. Nasıl montajını yapabilirim? Herhangi bir video atarsanız çok güzel olur.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bağlantılar için

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Yazar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantılar için
Öncelikle teşekkürler, benim anakartımda AIO_PUMP girişi dolu. Onun yerine bağlantıları
bu videoya göre yapsam nasıl olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Yazar
Bir bilgim yok ya.
@cfranko yardımcı olabilir.
Nasıl dolu orasını anlamadım.
Ben montajı yapmadığım için bilmiyorum fakat bağlı olan kabloyu takip edince kasanın önündeki fanların bağlı olduğunu gördüm. Onu çıkarıp başka bir yere takabilirim. Bu arada Anakart: Rog Strix B550-A Gaming

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben montajı yapmadığım için bilmiyorum fakat bağlı olan kabloyu takip edince kasanın önündeki fanların bağlı olduğunu gördüm. Onu çıkarıp başka bir yere takabilirim. Bu arada Anakart: Rog Strix B550-A Gaming
Kasa’nın fanını, Herhangi bir SYS_FAN girişine tak sonra da pompayı AIO_PUMPA’a tak. Kasa fanlarını kim taktı acaba AIO_PUMP’a :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Yazar
Kasa’nın fanını, Herhangi bir SYS_FAN girişine tak sonra da pompayı AIO_PUMPA’a tak. Kasa fanlarını kim taktı acaba AIO_PUMP’a :ROFLMAO:
Tamamdır çok sağ olun. Benim de içime sinmemişti yapan kişi, ben yapacaktım da ilk deneyimim olduğu için başka birinin yapmasını istedim o da iyi çıkmadı. Neyse teşekkürler zamanınızı ayırdığınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartımda SYS_FAN yok onun yerine sanırsam CHA_FAN var ona takmalıyım değil mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tamamdır çok sağ olun. Benim de içime sinmemişti yapan kişi, ben yapacaktım da ilk deneyimim olduğu için başka birinin yapmasını istedim o da iyi çıkmadı. Neyse teşekkürler zamanınızı ayırdığınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartımda SYS_FAN yok onun yerine sanırsam CHA_FAN var ona takmalıyım değil mi?
Bazı anakartlarda SYS FAN bazılarında CHA FAN oluyor. Hangi CHA FAN boş ise ona takabilirsiniz evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Yazar
Bazı anakartlarda SYS FAN bazılarında CHA FAN oluyor. Hangi CHA FAN boş ise ona takabilirsiniz evet
Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkürler. İyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mb
1691516341745.png

İyi forumlar, bu ürünün yedek parçalarını nerede bulabilir. Resimdeki vida haricindeki klipse ihtiyacım var bunları temin edebileceğimiz bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,302
Üyeler
165,792
Son üye
ramsesgazili
Top Bottom