- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yollarımız köprülerimiz var (!)izleyin bu videoyu
Yollarımız köprülerimiz var (!)izleyin bu videoyu
PUAHAHAHAHAHAHEHEHEHEHEHEHRHHhahahah espiriye bak zeka oyunununa bak sen aa tersten okuyalım bakalım ne olcak ohaa rte yazıyor silivri soğuktur
Ne diyorsun yav dur 2 3 tane daha cami köprü yapalım bu kadar az yetmez.Yollarımız köprülerimiz var (!)
Şimdi de inkar!Millet düşünseydi zaten ekonomi yerlerde ülke bu halde olmazdı kimseye aşağılamıyorum tabii sen kendi milletini nasıl olduğunu biliyorsun :d
Gereksiz demedim :d ne yaşıyorsun, din konusunda dediklerimin arkadasındayım.Şimdi de inkar!
Milletin kafasını dinle yıkıyor ne demek! Kimsenin düşünme yetisi bulunmuyor mu? Sen misin aydınlık taraf!
Burada konuşulan konu alım gücünün düşmesi, zamlar.
Düzgünce yazamaz mısın bir şeyi!
Sen ne saçmalıyorsun?
Ki senin küçümsediğin hizmetler gayet de gerekli hizmetlerdir. Karayolu iyileştirmeleri olmasaydı, bu seferde yıl olmuş 2021 daha yol yok diye ağlardın burada!
nankör ayasofya ibadete açıldı olcak okadarSimite bile zam gelmiş aç kaldık allah yardımcımız olsun. İşin ilgiç tarafıda TL değer kaybediyor ama Verigler Zamlar artıyor.
Yeni fiyatlar
Sokak satıcısı 2.50tl
Fırın 2.75Tl
neyi eleştireceklerini bile bilmiyolarŞimdi de inkar!
Milletin kafasını dinle yıkıyor ne demek! Kimsenin düşünme yetisi bulunmuyor mu? Sen misin aydınlık taraf!
Sen ne saçmalıyorsun?
Ki senin küçümsediğin hizmetler gayet de gerekli hizmetlerdir. Karayolu iyileştirmeleri olmasaydı, bu seferde yıl olmuş 2021 daha yol yok diye ağlardın burada!
Ben de gereksiz dedin demedim. ''Küçümsediğin'' diye bir kelime kullandım.Gereksiz demedim :d ne yaşıyorsun, din konusunda dediklerimin arkadasındayım.
Zaten senin düşünebildiğin sadece bu kadar olabilir fazlasına yetmez.Millet düşünseydi zaten ekonomi yerlerde ülke bu halde olmazdı kimseye aşağılamıyorum tabii sen kendi milletini nasıl olduğunu biliyorsun :d
tmBen de gereksiz dedin demedim. ''Küçümsediğin'' diye bir kelime kullandım.
(Anlaşılan okuduğunu anlaman zayıf)
Din insanların kendi iradesine bırakılmış, kimse sırf dindar diye birine oy vermez. Veriyorsa da kendi tercihidir, hiçbir şekilde aşağılanamaz.
Ha sen kendi görüşünü konuşursun anlatırsın ona bir sözüm yok ama konuştuğun sözlerin nereye gittiğine dikkat et!
puahahahahahahhahaZaten senin düşünebildiğin sadece bu kadar olabilir fazlasına yetmez.
Nasıl bir ilişki var açıklar mısınız? İnsanlar yani Amerika daki insanlar misal elindeki dolarları eth ye mi çeviriyor? Doğru mu anladım?Dolar bitcoin ve ethereum dan düşüyor
Bak, birgün belki birgün...Simite bile zam gelmiş aç kaldık allah yardımcımız olsun. İşin ilgiç tarafıda TL değer kaybediyor ama Verigler Zamlar artıyor.
Yeni fiyatlar
Sokak satıcısı 2.50tl
Fırın 2.75Tl
Herkesin düşünme yetisi bulunuyor ama kimse doğru düzgün kullanamıyorŞimdi de inkar!
Sen ne saçmalıyorsun?