Neler Yeni

🔥İndirim Sims Rakibi İnzoi 25$'dan Çıktı!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
15,030
Sims rakibi olarak tanıtılan inzoi 25$'dan çıkmış. Globalde 40$ iken bizde yerel fiyatlandırma olarak 25$'dan çıkmış. Oyun gayet güzel duruyor.
Erken erişim bitene kadar gelecek bütün dlc'ler ücretsiz olacakmış.

Oyun incelemelerine baktım oyun bence sıkıcı olmuş. Evet grafik olarak çok güzel ama yapıcak içerik yok. 30dk sonra sıkılmaya başlıyorsunuz.
Tam anlamıyla bir erken erişim diyebilirim. Benim param var beklerim diyen alabilir. Oyunun toparlanmasına daha var gibi duruyor.

Son düzenleme:
Erken erişimde almazsak oyun 100$'ları bulabilir gibi ne diyorsun?

Erken erişimde almazsak oyun 100$'ları bulabilir gibi ne diyorsun?
Yani bunu bilemeyiz ama oyunlar genelde erken erişim sonrası zamlanır. Zamlanmasa bile erken erişim sürecindeki DLC'ler paralı olur. Yani her türlü erken erişim de iken almak karlıdır. Oyun epic'de olsa belki zam yemez derdim ama steam'de dolar üzerinden satıldığı için her türlü erken almak karlıdır.

sponsor oldukları youtuberlara türkçe dil getirmek planlarımızda var izleyicilere istek listesine eklemeleri gerektiğini söyleyin demişler

Yine yeni yeniden bir oyunda daha Türkçe dil desteği yok

sponsor oldukları youtuberlara türkçe dil getirmek planlarımızda var izleyicilere istek listesine eklemeleri gerektiğini söyleyin demişler
Pubg'nin yapımcısı Krafton TR'ye önem veren bir firma. Pubg e-spor'da 5 tane Türk takımı var. Ben geleceğini düşünüyorum.

4k sistemi olan, güzel grafiklerin tadını çıkaracağı bir oyun olmuş arka planda çıtırından oynamalık 2 ay idare etsin yeter sonra dune awakening den devam 🤌

İngilizce öğrenmek için işe yarar mı alayım diyorum eşime

Sims rakibi olarak tanıtılan inzoi 25$'dan çıkmış. Globalde 40$ iken bizde yerel fiyatlandırma olarak 25$'dan çıkmış. Oyun gayet güzel duruyor.
Erken erişim bitene kadar gelecek bütün dlc'ler ücretsiz olacakmış.

Oyun incelemelerine baktım oyun bence sıkıcı olmuş. Evet grafik olarak çok güzel ama yapıcak içerik yok. 30dk sonra sıkılmaya başlıyorsunuz.
Tam anlamıyla bir erken erişim diyebilirim. Benim param var beklerim diyen alabilir. Oyunun toparlanmasına daha var gibi duruyor.

Oyunun videolarını izledim hoşuma gitti alayım diyorum ancak sims oynamadım alınır mı indirime girer mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,659
Üyeler
173,229
Son üye
enesk123
Geri