BBrek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 406
kapat zarar gelmesingökgürültüyor ve elektrik gider mi, dandik bi psu'ya sahibim ondan korkuyorum patlar diye
pl 92 63
kapat zarar gelmesingökgürültüyor ve elektrik gider mi, dandik bi psu'ya sahibim ondan korkuyorum patlar diye
pl 92 63
Şuan Türkiye'de Ege tarafları ve Edirne'nin ufak bir bölümü dışında yıldırım düşmesi gözükmüyor ondan sordum.Sadece Ege'de değil ya bayağı bir yerde yağış şimşek çakamsı filan var.
Edirne değil sadece Kırklareli'de de var siteyi attığın için sağol 5km kadar yakınıma yıldırım düşmüş yaklaşık 5-10lkm yakınlarıma da düşen bayağı olmuş.Şuan Türkiye'de Ege tarafları ve Edirne'nin ufak bir bölümü dışında yıldırım düşmesi gözükmüyor ondan sordum.
Real Time Lightning Map
See lightning strikes in real time across the planet. Free access to maps of former thunderstorms. By Blitzortung.org and contributors.www.lightningmaps.org
Ne demekEdirne değil sadece Kırklareli'de de var siteyi attığın için sağol 5km kadar yakınıma yıldırım düşmüş yaklaşık 5-10lkm yakınlarıma da düşen bayağı olmuş.
Senin üstüne radarda geliyor. O anda hayatının son anlarını yaşıyorsun sonra bir ses geliyor gök gürültüsü bu, gözlerin kapanıyor. Uyandığında kabirde melekler tarafından sorgulanıyorsun(Müslümansan böyle oluyor inandığın veya inanmadığın dine göre senaryo değişebilir). Böyle bir senaryodan sağ çıkmanız mucize.Ne demek
Bu site gayet düştüğü zaman bir radar çıkıyor orası senin üstüne geldikten 2-3 saniye sonra sesi geliyor. Daha önce denedim![]()
Kapatmak en mantıklısı ama bendede ''everest eps1400a c4'' var, yanacağı günü iple çekiyorum ama bir şey olmuyor yağmurlu havalarda.gökgürültüyor ve elektrik gider mi, dandik bi psu'ya sahibim ondan korkuyorum patlar diye
pl 92 63