Neler Yeni

Yardım Simülasyon oyunları için göz takibi

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
ETS2, ATS, Bus Sim, Assetto gibi oyunlar için göz takibi yapmak istiyorum. Göz takip cihazları pahalı galiba veya ben bulamadım. Nasıl yapmalıyım. Webcam almak mı, telefon kamerası kullanarak oluyormu, ya da direk ucuza takip cihazı var mı? Hangisi daha mantıklı olur.

NOT: Webcam yok ve eğer alıcaksam sadece bunun için kullanabileceğim ucuza webcam alabilirim ve telefon android

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Telefon ile yapabildiğiniz programlar var tabii bir göz takip cihazı kadar iyi çalışmasını beklemeyin. Basitçe eğer mümkünse monitör altına veya üstüne bir tripot veya tutucu yardımıya telefonu sabitleyip gerekli kalibrasyonu yapıp göz takibi için kullanıyorsunuz. Bu yöntem biraz daha gözden ziyade yüz takibi gibi oluyor. İnternetten telefon ile yüz takibi diye aratırsanız zaten anlatan bir sürü video bulacaksınız. Cihaz olarak da tobii eye tracker 5 bakabilirsiniz profesyonel derecede iyi tabii pahallı.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon ile yapabildiğiniz programlar var tabii bir göz takip cihazı kadar iyi çalışmasını beklemeyin. Basitçe eğer mümkünse monitör altına veya üstüne bir tripot veya tutucu yardımıya telefonu sabitleyip gerekli kalibrasyonu yapıp göz takibi için kullanıyorsunuz. Bu yöntem biraz daha gözden ziyade yüz takibi gibi oluyor. İnternetten telefon ile yüz takibi diye aratırsanız zaten anlatan bir sürü video bulacaksınız. Cihaz olarak da tobii eye tracker 5 bakabilirsiniz profesyonel derecede iyi tabii pahallı.
Hocam steamde 15 dolara eye tracker var ve webcam ile çalışıyormuş. İşe yarar mı? Ona nasıl kamera gerek

Top Bottom