Neler Yeni

Sınav sabahı haşlanmış patates !

DeH$et

80+ Silver
Sınav sabahı haşlanmış patatesin faydaları araştırılmış bir konudur. Tabi sadece sınav sabahı değil her zaman sağlıklıdır patatesi haşlayıp yemek. Ama sınav sabahı bilgilerinizin kafanızdan uçup gitmemesi için, sınav stresinden az da olsa uzaklaşmak için haşlanmış patates 🥔 yemenin işe yarayacağı bilinmektedir.

Bu linkte haşlanmış patates 🥔 in 10 faydası yazıyor. C vitamininden B, B1, B6 vitaminlerini bulunduran haşlanmış patates haşlanmış yumurta ile birlikte tüketilirse sizi sınav sabahı zımba gibi yapabilir.

Önemli not: Eğer patatese karşı bir alerjiniz varsa veya yediğiniz zaman mideniz bulanıyor ise yani size iyi gelmiyorsa sırf sınav için iyi geliyor diye yemenizi önermem. Aynı şey haşlanmış yumurta için de geçerli.

Pazar günü tüm rakiplerime başarılar diliyorum inşallah herkes çalıştığının karşılığını alır.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Sınav sabahı haşlanmış patatesin faydaları araştırılmış bir konudur. Tabi sadece sınav sabahı değil her zaman sağlıklıdır patatesi haşlayıp yemek. Ama sınav sabahı bilgilerinizin kafanızdan uçup gitmemesi için, sınav stresinden az da olsa uzaklaşmak için haşlanmış patates 🥔 yemenin işe yarayacağı bilinmektedir.

Bu linkte haşlanmış patates 🥔 in 10 faydası yazıyor. C vitamininden B, B1, B6 vitaminlerini bulunduran haşlanmış patates haşlanmış yumurta ile birlikte tüketilirse sizi sınav sabahı zımba gibi yapabilir.

Önemli not: Eğer patatese karşı bir alerjiniz varsa veya yediğiniz zaman mideniz bulanıyor ise yani size iyi gelmiyorsa sırf sınav için iyi geliyor diye yemenizi önermem. Aynı şey haşlanmış yumurta için de geçerli.

Pazar günü tüm rakiplerime başarılar diliyorum inşallah herkes çalıştığının karşılığını alır.
benimde kardeşim girecek sınava hiç çalışmadı ama ben onu uyarmıştım hayırlısı bakalım
herkes emeğinin karşılığını alır inşallah

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Aga ben Türkiye'de bir besin kötü diyen görmedim. Patates diyorsun utanmasa ölüyü diriltir yazacak, ne bileyim soğan diyorsun yok gözlere iyi gelir kansere iyi gelir diyor, armut diyorsun cildi güzelleştirir diyorlar. Ben inanmıyorum bunlara artık o.O2

DeH$et

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki yıl girdim, haşlanmış patates falan boş işler. Her zaman ne yiyorsa onu yesin girecekler. Zaten çalışmışlarsa çalıştıklarının karşılığını alacaklar.
Gidip de patates kızartması yiyin yazmadım araştırılmış bı konuyu buraya aktarmak istedim. Daha fazla doküman bulursam atacağım merak etmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga ben Türkiye'de bir besin kötü diyen görmedim. Patates diyorsun utanmasa ölüyü diriltir yazacak, ne bileyim soğan diyorsun yok gözlere iyi gelir kansere iyi gelir diyor, armut diyorsun cildi güzelleştirir diyorlar. Ben inanmıyorum bunlara artık o.O2
Araştırılmış konu siz bilirsiniz.

MENGELE88

80+ Bronze
Patates'i haşlanmış olarak ve vodka olarak çok severim
1hafta boyunca hergün yediğimi biliyorum

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
farklı parfüm sıkmaları çok işe yarıyormuş.

.RBO.

80+ Silver
bende bu gün haşlanmış patates yedim çatalla ezip kaşar peyniri ile karşıştırınca lezziz oluyor deneyin 😌(y)

Top Bottom