F Fatih24 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1,387 5 Haziran 2021 #14 Normal davranin bence ozel birseye gerek yok
DeH$et 80+ Silver Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 2,346 5 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Taş Fırın Ekmeği yazmış: Normal davranin bence ozel birseye gerek yok Devamı için tıklayın... Aynn kızartma fln yiyelim dimi
Taş Fırın Ekmeği yazmış: Normal davranin bence ozel birseye gerek yok Devamı için tıklayın... Aynn kızartma fln yiyelim dimi
F Fatih24 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1,387 5 Haziran 2021 #16 DeH$et yazmış: Aynn kızartma fln yiyelim dimi Devamı için tıklayın... Ben ceviz yemistim alarmi yoktu merak etmeyin alabikirsiniz yani otuyo ya dut dut o yok iste
DeH$et yazmış: Aynn kızartma fln yiyelim dimi Devamı için tıklayın... Ben ceviz yemistim alarmi yoktu merak etmeyin alabikirsiniz yani otuyo ya dut dut o yok iste
Sir Alex Ferguson 80+ Gold Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 5,568 Dahası Reaksiyon skoru 3,931 Konum Old Trafford İsim Sir Alex Ferguson İlgilendiği Kategoriler Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama 5 Haziran 2021 #17 Herkes emeğinin karşılığını alır, alamayanlar ise stresten dolayı alamaz. Geçen sene sınav sabahı geldi aklıma , baya heyecanlıydım Türkçe'de 2.sorudan sonra stres gitti.
Herkes emeğinin karşılığını alır, alamayanlar ise stresten dolayı alamaz. Geçen sene sınav sabahı geldi aklıma , baya heyecanlıydım Türkçe'de 2.sorudan sonra stres gitti.
DeH$et 80+ Silver Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 2,346 5 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Nedrax yazmış: alamayanlar ise stresten dolayı alamaz. Devamı için tıklayın... İşte bu yüzden haşlanmış patates.
Nedrax yazmış: alamayanlar ise stresten dolayı alamaz. Devamı için tıklayın... İşte bu yüzden haşlanmış patates.