Neler Yeni

Şınav sayım artmıyor ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar normalde 5 sınav çekemiyordum 1 haftadır çekiyorum 15 e kadsr yükselttim ama 2 hafta oldu nerdeyse dahada artmıyor şınav sayım

XHober

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Irmak
Arkadaşlar normalde 5 sınav çekemiyordum 1 haftadır çekiyorum 15 e kadsr yükselttim ama 2 hafta oldu nerdeyse dahada artmıyor şınav sayım
Diz üstü şınav çek elmas şekil olur normal olur tükeniş yapmaya çalış her sette.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diz üstü şınav çek elmas şekil olur normal olur tükeniş yapmaya çalış her sette.
Artı olarak şınav pozisyonunda harekti süreli şekilde yapmaya çalış indikten sonra biraz bekle tekrar pozisyona gelirken de yavaş yapmaya çalış öyle yaparakda şınav sayini arttirabilirsin

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
15 tane çek mekik çek şınav çek bidaha snra 15 tane daha yaprında 30 olmuş oluyo

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bilmem nasıl arttıracaksın? Lakin seni zorladığı sürece şınav her türlü kaslara etki eder düşüncesindeyim. Bende maksimum 20-22 ye çıkartabiliyorum. 1 tane fazla yaparsam o kol kalmaz gün boyu. Beni hep bu civarda şınav yapmak zorluyor. Kaslar her gün gelişiyor. Eğer amacın o bölgeyi çalıştırmak ise bence çok takmaya gerek yok. En fazla extra yağlarını at diyebilirim.

Zorlanıyorsan yöntem çalışıyor demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom