Neler Yeni

Sınav stresimi nasıl yenebilirim

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Arkadaşlar merhaba. Tam 6 gün boyunca her gün 2'şer adet sınavım var. Ders bilgim zayıf ve strese girdim. Bu stresi nasıl yenebilirim? Ders çalışıyorum, soruların bazılarını çözüyorum tam stresi yendim derken soruları çözememeye başlıyorum. Yarın matematik ve almanca sınavlarım var, almanca bilgim hiç yok. Ne yaparak bu stresi yenebilirim?

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Arkadaşlar merhaba. Tam 6 gün boyunca her gün 2'şer adet sınavım var. Ders bilgim zayıf ve strese girdim. Bu stresi nasıl yenebilirim? Ders çalışıyorum, soruların bazılarını çözüyorum tam stresi yendim derken soruları çözememeye başlıyorum. Yarın matematik ve almanca sınavlarım var, almanca bilgim hiç yok. Ne yaparak bu stresi yenebilirim?
biraz kendine güven.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Stres yenilmez çok zor bence en iyi taktik tuvalete gitmek en azından dünyadan 5dk ligina soyutlasiyorsunu,

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Yenemezsin hocam sınava girip çık gireceğin sınav için arkadaşlarından not al sınava girene kadar ezberleyebildiğini ezberle gir
Biz ne söylesek boş maalesef.😔

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275
arkadaşların ile beraber hazırlan sınava biraz olsun rahatlatıyor ben kendim denedim yarıyordu

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Yatmadan önce oku ezberlemeye çalış uyu sabah da yap gir artık yapacak bir şey kalmamış ne kadar zaman oldu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yani sana bir taktik verebileceğimi sanmıyorum ama ben çok takmıyordum normal bir sınavmışcasına girip çıktım gayet rahattım soğuk kanlı ol.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Almanca hakkinda 0 bilgin yoksa sabahla, yada 2-3 saat uyu sonra full tekrar.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Sonunda ölüm olmadığını düşün birdaha ki sefer de daha iyi yapacağına inandır kendini ve de özellikle sıkı çalışarak tabi ki. Savaş alanında ihtiyaç olan cephanedir cephanede bilgi. Bol şans diliyorum :)

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam aynı şekildeyim.
Şuanda bilmediğim bir konunun testini çözüyordum sadece akıl mantık yürüterek 15 sorudan 12 doğru yaptım stresim bir nebze gitti ama çok stresliyim hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynı şekildeyim.
Şuanda bilmediğim bir konunun testini çözüyordum sadece akıl mantık yürüterek 15 sorudan 12 doğru yaptım stresim bir nebze gitti ama çok stresliyim hala.
Bu arada 9. sınıf isen almancaya boşuna çalışma yapamazsın diğer sınavlara ağırlık vermeni öneririm 1 günde yapılcak şey değil deneyimledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,472
Üyeler
161,862
Son üye
efe görkem
Top Bottom