Sınav stresimi nasıl yenebilirim

Asansörcü

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
738
Arkadaşlar merhaba. Tam 6 gün boyunca her gün 2'şer adet sınavım var. Ders bilgim zayıf ve strese girdim. Bu stresi nasıl yenebilirim? Ders çalışıyorum, soruların bazılarını çözüyorum tam stresi yendim derken soruları çözememeye başlıyorum. Yarın matematik ve almanca sınavlarım var, almanca bilgim hiç yok. Ne yaparak bu stresi yenebilirim?

Arkadaşlar merhaba. Tam 6 gün boyunca her gün 2'şer adet sınavım var. Ders bilgim zayıf ve strese girdim. Bu stresi nasıl yenebilirim? Ders çalışıyorum, soruların bazılarını çözüyorum tam stresi yendim derken soruları çözememeye başlıyorum. Yarın matematik ve almanca sınavlarım var, almanca bilgim hiç yok. Ne yaparak bu stresi yenebilirim?
biraz kendine güven.

Stres yenilmez çok zor bence en iyi taktik tuvalete gitmek en azından dünyadan 5dk ligina soyutlasiyorsunu,

Yenemezsin hocam sınava girip çık gireceğin sınav için arkadaşlarından not al sınava girene kadar ezberleyebildiğini ezberle gir
Biz ne söylesek boş maalesef.😔

arkadaşların ile beraber hazırlan sınava biraz olsun rahatlatıyor ben kendim denedim yarıyordu

Yatmadan önce oku ezberlemeye çalış uyu sabah da yap gir artık yapacak bir şey kalmamış ne kadar zaman oldu

yani sana bir taktik verebileceğimi sanmıyorum ama ben çok takmıyordum normal bir sınavmışcasına girip çıktım gayet rahattım soğuk kanlı ol.

Almanca hakkinda 0 bilgin yoksa sabahla, yada 2-3 saat uyu sonra full tekrar.

Sonunda ölüm olmadığını düşün birdaha ki sefer de daha iyi yapacağına inandır kendini ve de özellikle sıkı çalışarak tabi ki. Savaş alanında ihtiyaç olan cephanedir cephanede bilgi. Bol şans diliyorum :)

Hocam aynı şekildeyim.
Şuanda bilmediğim bir konunun testini çözüyordum sadece akıl mantık yürüterek 15 sorudan 12 doğru yaptım stresim bir nebze gitti ama çok stresliyim hala.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı şekildeyim.
Şuanda bilmediğim bir konunun testini çözüyordum sadece akıl mantık yürüterek 15 sorudan 12 doğru yaptım stresim bir nebze gitti ama çok stresliyim hala.
Bu arada 9. sınıf isen almancaya boşuna çalışma yapamazsın diğer sınavlara ağırlık vermeni öneririm 1 günde yapılcak şey değil deneyimledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,266
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri