Sınav var cuma günü İngilizce

Cevapları verdikleri için kopya çekme tarzında bir muhabbet yaşansın istememiş olabilirler. Çok şaşırılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Sınavdan 5 dakika önce telefonu verip, sınav bittiğinde geri alma olayı gayet normal. Sınavda telefonun cebinde olmazsa ölmezsin. Zaten halihazırda bir kurs kurumu olup ona rağmen sınav cevapları verilmesi garipken gelip bunun garipliğini tartışmak... İlginç.
Ben vermem dedim zaten almazlar abi

Neden peki ne dedim ki ben zaten ilaç kullanıyorum
Yani İngilizce kursunda cevapların verilmesi zaten saçma buna karşı gelmen lazımdı hadi çok çalışkan biri değilsin e o zaman ezberleyip gidersin sen de. Telefonu vermeyip kopya mı çekeceksin? Bir de karşı geliyorsun sınav anında telefon bulunduramazsın zaten.

Yani İngilizce kursunda cevapların verilmesi zaten saçma buna karşı gelmen lazımdı hadi çok çalışkan biri değilsin e o zaman ezberleyip gidersin sen de. Telefonu vermeyip kopya mı çekeceksin? Bir de karşı geliyorsun sınav anında telefon bulunduramazsın zaten.
Kralı gelse alamaz hodri meydan dedim zaten olay çıkartırım burası lise ortaokul değil abi kim alacakmış bakalım

Geri