Yalan değil de boş ya. Ben lisede sevgili olup devam ettiren insan görmedim daha. O işler üniversitede oluyor. Üniversiteye gidince lisenin ne kadar boş ve salakça olduğunu anlarsınız.lisedeki aşk hikayeleri yalan değil mi
umarım dediğiniz gibidir lisenin başındayım ve benim gibi yeni başlayanların bi özentiliğe sahip olduğunu düşünüyorum sev. bulmak kavga dövüş gibiYalan değil de boş ya. Ben lisede sevgili olup devam ettiren insan görmedim daha. O işler üniversitede oluyor. Üniversiteye gidince lisenin ne kadar boş ve salakça olduğunu anlarsınız.
ah be neyse hocam sınadan sonra bi an yaratıp söylersin sonra kaçarsınAynı hislere sahip olduğunu sanmıyorum
Kankam mezun olmama az bir zaman kalmışken bir tavsiyede bulunayım. İçinden geldiği gibi yaşa lisede. Aynı zamanda derslerine de önem ver, boşlama. Hobi edin bir de. Yalnızken de mutlu olmayı öğren lisede.umarım dediğiniz gibidir lisenin başındayım ve benim gibi yeni başlayanların bi özentiliğe sahip olduğunu düşünüyorum sev. bulmak kavga dövüş gibi
evet bunlar bazılarına göre liseyi lise yapan şey ama yanlış bi algı var burda az önce belirttiğim özentilik burda işin içine giriyor
ilişkilerin devam etmemesi ne güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
ah be neyse hocam sınadan sonra bi an yaratıp söylersin sonra kaçarsın
ben zaten yalnızım en yakın arkadaşımla ayrı lisedeyiz kendime bi sosyal arkadaş çeresi oluştrurmaya çalışıyorum ama hala çok iyi seviyede değilKankam mezun olmama az bir zaman kalmışken bir tavsiyede bulunayım. İçinden geldiği gibi yaşa lisede. Aynı zamanda derslerine de önem ver, boşlama. Hobi edin bir de. Yalnızken de mutlu olmayı öğren lisede.
kız meseleleri boş iş bu durum çok kötü seni tüm okul önünde rezil eder görürsün boşver bence yks ye odaklan.Dostlar yksye tam 50 gün var ve bir süredir okuldan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla senenin başından beri aynı servisteyiz ve taa ilk dönem kızın en yakın arkadaşıyla tanışıp asıl kızla da orada tanıştık. Sonra hiçbir muhabbetimiz olmadı. Yaklaşık 1 ay önce kız hoşuma gitmeye başladı. Tarzı, dinlediği müzikler vb.
Bazen teneffüslerde yanına gidip kızla konuşuyordum fakat artık anladım bir şey olmayacağını.
Birkaç gündür sırf bu sebepten doğru dürüst ders çalışamadım. Full time şarkı dinledim denebilir.
Kız istemiyorsa zorlamanın mantığı yok diye düşünüyorum. Yine de okulun son günü bile olsa gitmeden önce derim işte seni seviyordum falan filan diye.
Ne önerirsiniz ?
Usta sana şu şekilde açıklıyım söylemekten çekinme ama şimdi değil dediğin gibi 50 günün sonunda söyle sınav işi bittikten sonra olursa ne mutlu olmassa gel burda konu aç bizde sana şarkı tavsiye edelim ama şuda bir gerçek ki hiçkimse senden değerli değil senin hayatından değilDostlar yksye tam 50 gün var ve bir süredir okuldan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla senenin başından beri aynı servisteyiz ve taa ilk dönem kızın en yakın arkadaşıyla tanışıp asıl kızla da orada tanıştık. Sonra hiçbir muhabbetimiz olmadı. Yaklaşık 1 ay önce kız hoşuma gitmeye başladı. Tarzı, dinlediği müzikler vb.
Bazen teneffüslerde yanına gidip kızla konuşuyordum fakat artık anladım bir şey olmayacağını.
Birkaç gündür sırf bu sebepten doğru dürüst ders çalışamadım. Full time şarkı dinledim denebilir.
Kız istemiyorsa zorlamanın mantığı yok diye düşünüyorum. Yine de okulun son günü bile olsa gitmeden önce derim işte seni seviyordum falan filan diye.
Ne önerirsiniz ?
geçmiş olsun knkmsana şu kadar deyim,sakın YAPMA! bak tecrübe konuşuyor,bende tam sınav durumu gittim işte seni seviyorum dedim.sevgili olduk 1 2 ay sonra ayrıldık varya hayatım kaydı hayatım.ben sporcuyum direk 5 6 kilo aldım fizik gitti.bölüm birinciliginden düştüm ayrıca.sana tavsiyem yapma kesinlikle.tecrübe konuşuyor.
Kankam soyle be ne varki kaybetceginDostlar yksye tam 50 gün var ve bir süredir okuldan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla senenin başından beri aynı servisteyiz ve taa ilk dönem kızın en yakın arkadaşıyla tanışıp asıl kızla da orada tanıştık. Sonra hiçbir muhabbetimiz olmadı. Yaklaşık 1 ay önce kız hoşuma gitmeye başladı. Tarzı, dinlediği müzikler vb.
Ne önerirsiniz ?
Sal sınavdan sonraya bırak veya istemezsede söylediğin gibi zorlamanın mantığı yokDostlar yksye tam 50 gün var ve bir süredir okuldan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla senenin başından beri aynı servisteyiz ve taa ilk dönem kızın en yakın arkadaşıyla tanışıp asıl kızla da orada tanıştık. Sonra hiçbir muhabbetimiz olmadı. Yaklaşık 1 ay önce kız hoşuma gitmeye başladı. Tarzı, dinlediği müzikler vb.
Ne önerirsiniz ?