Sınava 50 gün kala aşık olmak (güya)

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Dostlar yksye tam 50 gün var ve bir süredir okuldan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla senenin başından beri aynı servisteyiz ve taa ilk dönem kızın en yakın arkadaşıyla tanışıp asıl kızla da orada tanıştık. Sonra hiçbir muhabbetimiz olmadı. Yaklaşık 1 ay önce kız hoşuma gitmeye başladı. Tarzı, dinlediği müzikler vb.

Bazen teneffüslerde yanına gidip kızla konuşuyordum fakat artık anladım bir şey olmayacağını.

Birkaç gündür sırf bu sebepten doğru dürüst ders çalışamadım. Full time şarkı dinledim denebilir.

Kız istemiyorsa zorlamanın mantığı yok diye düşünüyorum. Yine de okulun son günü bile olsa gitmeden önce derim işte seni seviyordum falan filan diye.

Ne önerirsiniz ?

Zaman hızlı geçiyor ileride dönüp bakıp söylemedim diye pişman olmaktansa şimdi arsızlık yapıp söylemek daha mantıklı.
Red yesen bile en azından denedim diyebilirsin.
Arsızlıktan kastım utanmamak.

Kıza hiçbir şey söyleme, ne zamanıdır ne de vaktidir. Sakın. Ters bi olay yaşanır aranızda işler daha da sarpa sarar. Hepten bırakırsın ders çalışmayı falan. Boş ver. Boş bir sebepten ötürü geleceğini etkileyecek sınavdan olma.

Zaman hızlı geçiyor ileride dönüp bakıp söylemedim diye pişman olmaktansa şimdi arsızlık yapıp söylemek daha mantıklı.
Red yesen bile en azından denedim diyebilirsin.
Arsızlıktan kastım utanmamak.
Ustam zaten özgüveni yüksek biriyim de içimdeki duygulara engel olamıyorum. Onunla bir ilişki kuramayacak olmam yakıyor içimi şu an sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kıza hiçbir şey söyleme, ne zamanıdır ne de vaktidir. Sakın. Ters bi olay yaşanır aranızda işler daha da sarpa sarar. Hepten bırakırsın ders çalışmayı falan. Boş ver.
Böyle de içimi kemiriyor. Her gün yüz göz oluyoruz sonuçta.

Ustam zaten özgüveni yüksek biriyim de içimdeki duygulara engel olamıyorum. Onunla bir ilişki kuramayacak olmam yakıyor içimi şu an sadece
Bazı şeyler imkansızken daha güzeldir. Öyle kalmasına izin vermen lazım.

Böyle de içimi kemiriyor. Her gün yüz göz oluyoruz sonuçta.
2 ay sonra lisedeki insanların çoğunun yüzünü dahi görmeyeceksin. Yepyeni bir hayatın olacak. Yepyeni kişilerle tanışacaksın. Bahsettiğin kızdan Akdeniz Üniversitesinde milyon tane var merak etme.

2 ay sonra lisedeki insanların çoğunun yüzünü dahi görmeyeceksin. Yepyeni bir hayatın olacak. Yepyeni kişilerle tanışacaksın. Bahsettiğin kızdan Akdeniz Üniversitesinde milyon tane var merak etme.
Sınav bittikten sonra Çanakkale'ye gideceğim çalışmak için. Bu şehirde son 60 günüm zaten ustam. En mantıklısı bu hoşlantıyı gömmek olur herhalde. Ha baktım içimde ukte kalacak son gün gider söylerim içim rahatlar

Dostlar yksye tam 50 gün var ve bir süredir okuldan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla senenin başından beri aynı servisteyiz ve taa ilk dönem kızın en yakın arkadaşıyla tanışıp asıl kızla da orada tanıştık. Sonra hiçbir muhabbetimiz olmadı. Yaklaşık 1 ay önce kız hoşuma gitmeye başladı. Tarzı, dinlediği müzikler vb.

Bazen teneffüslerde yanına gidip kızla konuşuyordum fakat artık anladım bir şey olmayacağını.

Birkaç gündür sırf bu sebepten doğru dürüst ders çalışamadım. Full time şarkı dinledim denebilir.

Kız istemiyorsa zorlamanın mantığı yok diye düşünüyorum. Yine de okulun son günü bile olsa gitmeden önce derim işte seni seviyordum falan filan diye.

Ne önerirsiniz ?
Şuan sırası değil derslerinize çalışın sonra pişman olursunuz ben size söyleyeyim sonradan sınavın ardından açılın yaptığınız çok yanlış

Sınav bittikten sonra Çanakkale'ye gideceğim çalışmak için. Bu şehirde son 60 günüm zaten ustam. En mantıklısı bu hoşlantıyı gömmek olur herhalde. Ha baktım içimde ukte kalacak son gün gider söylerim içim rahatlar
Sınavdan sonra söylemeye çalış ama.

Boşver elbet başkası çıkar karşına, önüne bak sen önemli olan geleceğin o kız bu yıl olsa 5 yıl sonra olacak mı sence ?

lisedeki aşk hikayeleri yalan değil mi😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri