Excator23cm
80+ Gold
Günde 2 sınav iyiymiş ben 3 tane oluyordum.
komik olan ne işte çalıştıktan sonra tevekkül etmenin komik bir yanı yokneden boş gereginlik yaratıyosun acaba sdce komik geldi bu kdr
tm knkkomik olan ne işte çalıştıktan sonra tevekkül etmenin komik bir yanı yok
Kardeşim benim için matematik, fizik kolaydır senin için başka şeyler kolaydır belki çizimin iyidir belki sesin iyidir her insan farklıdır dersler okullar bir yere kadar lisedeki derslerin senin istediğin mesleği yapmanı sağlayacak derecede başarılı olsun yeterli önemli olan yine söylüyorum kendini geliştirmek istediğin sevdiğin şeyi yapmak sana en büyük tavsiyem sadece yabancı dil mutlaka öğren diğer şeyleri kafana takma her şey hallolurBen o kadar çalışıp kötü alıyorum nasıl bir mantık anlayamadım sanırım tek çözüm yeteri kadar fazlası zarar oluyor
Haklısınız babamla konuşurken bile sen geç en azınadn dedi artık takdir teşekkür umrumda değil sadece sınavi geçeyim stres yapmadan kendime güvenim olsun yeter dil konusundan biraz kendimi ilerletiyorum ingilizcede iyiyim bunu geliştirebilirim sanırımKardeşim benim için matematik, fizik kolaydır senin için başka şeyler kolaydır belki çizimin iyidir belki sesin iyidir her insan farklıdır dersler okullar bir yere kadar lisedeki derslerin senin istediğin mesleği yapmanı sağlayacak derecede başarılı olsun yeterli önemli olan yine söylüyorum kendini geliştirmek istediğin sevdiğin şeyi yapmak sana en büyük tavsiyem sadece yabancı dil mutlaka öğren diğer şeyleri kafana takma her şey hallolur
Ben de yasiyorum, sinava girdigim anda geciyor.Ben bu sorunu ortaokuldan beri yaşıyorum ama bitmiyor