Neler Yeni

Sınava çalışıyorum ama yinede stres var

Ariseks

80+ Gold
Çok stres yapmamak lazım lisede tek hedefim 50 altına düşmemekti onuda yaptım stres yapmadım ve ortalamam 92 stres yapsaydım daha düşük olabilirdi

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bu ortaokuldan beri böyle ortaokulda çok fazlaydı ama her zaman gün boyu ağlardım hıçkıra hıçkıra kötü aldığımda,

Biraz önemsememeye başladım ama yinede korkuyorum tabii çok çalışsamda yinede çok çalışamadım kesin diyorum

Sizce kendimi nasıl hafifletirim hala çalışıyorum bu arada şuan kimyadan Yaygın ad ve vs ezberlemeye çalışıyorum simyanın profesörlerini çalışıyorum

Alıntıyı görüntüle
Kimyada

Kimyanın Sembolik Dili çok zor bence :( :(((((​

Fizik kolay bu arada matematik ve coğrafyaya dikkat et.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kimyada

Kimyanın Sembolik Dili çok zor bence :( :(((((​

Fizik kolay bu arada matematik ve coğrafyaya dikkat et.
Elementler çok kolay bizim ortoakul olcamız ezberlemeyene 0 veriyordu korkudan ezberledik
Bileşiklerin yaygın adı ve okunuşu zor bence

Bide sınavda labaratuvar aletleri sordu ben ona çalışmadım birine çam şişe birine birine imbik diğerine Miray yaptım sonuncusu boş

Jaja50

80+ Silver
Kanka kimya sorularını biraz verir misin? Bizim de yarın kimya var. Valla verirsen büyük yardımın olmuş olur :D.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka kimya sorularını biraz verir misin? Bizim de yarın kimya var. Valla verirsen büyük yardımın olmuş olur :D.
Kanka herkesin aynı olmaz bizimki 2 sayfaydı 4. yaprak boştu neyse yinede söyleyim
labaratuvar işaretler
Labaratuvar eşyaları
bileşiklerin okunuşu ve verilmiş bileşiğin formülü ( Yaygın adı sormadı)
atomu ortaya çıkaranlarla ilgili doğru yanlış
Aristonun ortaya çıkardığı element tablosu ( Bazı yerler X Y Z bunları biliceksin yerlerini)
Doğru yanlışta simya çalışanları onların profesörleri mesela cabir bin hayyan gibi kişiler hani
Simya tanıtım kimya tanıtım Doğru yanlış
Başka aklıma gelmedi gelirse sana söylerim sen benim gibi labaratuvar aletlerine cam şişe miray imbik falan yazma

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bu ortaokuldan beri böyle ortaokulda çok fazlaydı ama her zaman gün boyu ağlardım hıçkıra hıçkıra kötü aldığımda,

Biraz önemsememeye başladım ama yinede korkuyorum tabii çok çalışsamda yinede çok çalışamadım kesin diyorum

Sizce kendimi nasıl hafifletirim hala çalışıyorum bu arada şuan kimyadan Yaygın ad ve vs ezberlemeye çalışıyorum simyanın profesörlerini çalışıyorum

Alıntıyı görüntüle
Oha kaçtane sinav var :)

Jaja50

80+ Silver
Kanka herkesin aynı olmaz bizimki 2 sayfaydı 4. yaprak boştu neyse yinede söyleyim
labaratuvar işaretler
Labaratuvar eşyaları
Aristonun ortaya çıkardığı element tablosu ( Bazı yerler X Y Z bunları biliceksin yerlerini)
Doğru yanlışta simya çalışanları onların profesörleri mesela cabir bin hayyan gibi kişiler hani
Başka aklıma gelmedi gelirse sana söylerim sen benim gibi labaratuvar aletlerine cam şişe miray imbik falan yazma
Hocam iyi hoş da anlattıklarının bir tanesini bile bilmiyorum. İsimlerini bile duymadım of ya :(.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
labaratuvar işaretler
Labaratuvar eşyaları
allahrazı olsun

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Haydaa geçmiş olsun kardeşim daha sayamadıklarımı bile sorabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Welcome to lise this is sınav okulu
Hocam bende 9 dayimda epi topu hergün 1 sinav var sizde niye bu kadar birikmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya

Alıntıyı görüntüle
ben sadece matematik ve edebiyatı umursuyorum diyerleri o kadar kötü değil

Top Bottom