KimyadaBu ortaokuldan beri böyle ortaokulda çok fazlaydı ama her zaman gün boyu ağlardım hıçkıra hıçkıra kötü aldığımda,
Biraz önemsememeye başladım ama yinede korkuyorum tabii çok çalışsamda yinede çok çalışamadım kesin diyorum
Sizce kendimi nasıl hafifletirim hala çalışıyorum bu arada şuan kimyadan Yaygın ad ve vs ezberlemeye çalışıyorum simyanın profesörlerini çalışıyorum
Alıntıyı görüntüle
Elementler çok kolay bizim ortoakul olcamız ezberlemeyene 0 veriyordu korkudan ezberledikKimyada
Kimyanın Sembolik Dili çok zor bence ((((
Fizik kolay bu arada matematik ve coğrafyaya dikkat et.
Kanka herkesin aynı olmaz bizimki 2 sayfaydı 4. yaprak boştu neyse yinede söyleyimKanka kimya sorularını biraz verir misin? Bizim de yarın kimya var. Valla verirsen büyük yardımın olmuş olur .
Oha kaçtane sinav varBu ortaokuldan beri böyle ortaokulda çok fazlaydı ama her zaman gün boyu ağlardım hıçkıra hıçkıra kötü aldığımda,
Biraz önemsememeye başladım ama yinede korkuyorum tabii çok çalışsamda yinede çok çalışamadım kesin diyorum
Sizce kendimi nasıl hafifletirim hala çalışıyorum bu arada şuan kimyadan Yaygın ad ve vs ezberlemeye çalışıyorum simyanın profesörlerini çalışıyorum
Alıntıyı görüntüle
Hocam iyi hoş da anlattıklarının bir tanesini bile bilmiyorum. İsimlerini bile duymadım of ya .Kanka herkesin aynı olmaz bizimki 2 sayfaydı 4. yaprak boştu neyse yinede söyleyim
labaratuvar işaretler
Labaratuvar eşyaları
bileşiklerin okunuşu ve verilmiş bileşiğin formülü ( Yaygın adı sormadı)
atomu ortaya çıkaranlarla ilgili doğru yanlış
Aristonun ortaya çıkardığı element tablosu ( Bazı yerler X Y Z bunları biliceksin yerlerini)
Doğru yanlışta simya çalışanları onların profesörleri mesela cabir bin hayyan gibi kişiler hani
Simya tanıtım kimya tanıtım Doğru yanlış
Başka aklıma gelmedi gelirse sana söylerim sen benim gibi labaratuvar aletlerine cam şişe miray imbik falan yazma
Haydaa geçmiş olsun kardeşim daha sayamadıklarımı bile sorabilirHocam iyi hoş da anlattıklarının bir tanesini bile bilmiyorum. İsimlerini bile duymadım of ya .
Welcome to lise this is sınav okuluOha kaçtane sinav var
allahrazı olsunKanka herkesin aynı olmaz bizimki 2 sayfaydı 4. yaprak boştu neyse yinede söyleyim
labaratuvar işaretler
Labaratuvar eşyaları
bileşiklerin okunuşu ve verilmiş bileşiğin formülü ( Yaygın adı sormadı)
atomu ortaya çıkaranlarla ilgili doğru yanlış
Aristonun ortaya çıkardığı element tablosu ( Bazı yerler X Y Z bunları biliceksin yerlerini)
Doğru yanlışta simya çalışanları onların profesörleri mesela cabir bin hayyan gibi kişiler hani
Simya tanıtım kimya tanıtım Doğru yanlış
Başka aklıma gelmedi gelirse sana söylerim sen benim gibi labaratuvar aletlerine cam şişe miray imbik falan yazma
Hocam bende 9 dayimda epi topu hergün 1 sinav var sizde niye bu kadar birikmişHaydaa geçmiş olsun kardeşim daha sayamadıklarımı bile sorabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Welcome to lise this is sınav okulu
ben sadece matematik ve edebiyatı umursuyorum diyerleri o kadar kötü değilBu ortaokuldan beri böyle ortaokulda çok fazlaydı ama her zaman gün boyu ağlardım hıçkıra hıçkıra kötü aldığımda,
Alıntıyı görüntüle